Імміграція до Манітоби
-
Доброго вихідного дня, хочу запитати, хто яким перекладом документів користувався, яким ресурсом чи компанією, щоб не надто дорого?
-
Добрий день!) Неочікувано застрягла з проблемою сканування документів На сайті Манітоби написано, що сканувати телефоном не можна. Тож сьогодні намагались зробити скани в Staples у Селкірку, бо живемо поруч. Але там сказали, що за законом не можуть робити діджитал копії будь-яких державних документів. Так само сказали і в міській бібліотеці Тож постало нагальне питання: де ви сканували свої документи?)
-
Ми коли відправляли скани документів, то деякі сканували з телефону, також були чорно-білі скани, хвилювалися щодо цього, але номінацію получили.
-
Щиро дякую!
-
Я сканувала в бібліотеці в Вінніпезі. Ніяких питань не було. Безкоштовно.
-
Питання до тих, хто вже оплатив fees на федеральний рівень . Реквізити для входу як для входу у приватний кабинет? Начебто це той самий сайт де я заповнила аплікацію, та з тими ж реквізитами не пропустив. Намагалася зареєструватися - пише вже є цей імейл.
-
Залежить від ситуації. Якщо дрібна помилка, яка не впливає на бали, то скоріше за все закриють очі, найгірше це попросять пояснення. Якщо, наприклад, ви не вписували якийсь досвід роботи коли подавались на CUAET, а в новій аплікації вписали цей досвід й претендуєте на бали за нього, то тоді можуть бути проблеми.