Імміграція до Манітоби
-
Так, може і підпадає. Але як на мене, financial inadmissibility правила розписані дуже розпливчато і я мав на увазі саме такі кейси, коли казав що Манітоба допоможе з апеляцією у разі відмові на федеральному рівні. Ну а з криміналом та махінаціями, ми усі розуміємо як манітоба апелювати допоможе :) потім дожене і ще раз допоможе :)
-
Debit card, interac и через пошту канади
-
Вони кредитки навіть не приймають здається, як і CRA
-
майте на увазі, ми говоримо про ліміт транзакціі, а не загальний кредитний ліміт. Якщо у вас ліміт кредитних коштів - 2К, то ви не можете зателефонувати і попросити зробити його 5К щоб сплатити за послугу. У вас має бути достатньо коштів на картковому рахунку і має бути підвищений ліміт на разову транзакцію
-
Може хто здавав CELPIP підкаже, який центр комфортніший для здачі екзамену. Поділіться враженнями
-
CUAET це тимчасовий прихисток. Буде війна довше(постукаємо по дереву щоб ні)? То, впевнений, продовжать. А імміграція, вже повністю інше, усі люди рівні, і з першими відмовами у номінації, як бачимо поблажок не має з misrepresentation, коли teer вище пишуть. Тож приклад вище що я додав, думаю дуже доречний, бо якщо нові-виправленні данні дають перевагу, в моєму посиланні це necessary experience, в Манітобі наприклад додаткові бали. Ніхтож не знає, чи людина помилку зробила а потім виправила, або вигадала experience, щоб балів достатньо набрати. Але IRCC, що найменше це одразу побаче. Я не стверджую що 100% відмовлять, але можуть бути питання. З іншого боку, знаю один кейс коли людина мала ну просто найгіршу аплікацію яку тіки можна уявити: навчання та робота в інший провінції(-200 балів), робота за мінімалку, підробленні документи для продовження студентської візи, 2 рази мінялася історія праці в студентських візах, бо за підробленими документами з України, намагалися податися на express entry, але нічого не вийшло, балів все одно не вистачало. Переїхав до Манітоби, тут офіс з гівном змішав його та роботодавця, мізки так компостували, що дай боже, але ледве відбилися від нападів та в кінці дали номінацію. На федеральному етапі, взагалі питань не було, але й за той підроблений стаж з України баллів не клеймилось. PS: це не про людину що у самому початку задала своє питання. В вас не праця.
-
Перевіряють. Федеральний уряд може перевіряти як роботодавця, так і працівника. Більше того, федеральний уряд перевіряє, чи правильно провінція видала номінацію. Особисто знаю, випадки, коли федерали завертали номінацію від провінції саме через те, що досвід в документах людини не відповідав на 100% вимогам. Плюс перевірка на кримінал