Імміграція до Манітоби
-
Здрастуйте підкажіть хто подавався на провінційну , чи вони запитували кількість коштів на рахунку і якщо так скільки потрібно? Також читав про ПР потрібно 13 000 канадських
-
Це питання тут напевно вже 1000 разів було, але якщо у мене в аплікації КУАЕТ стоїть праця, яку я офіційно не можу підтвердити, але я за це не збираюся клеймити бали — то краще йти до офісу ту виправляти все, чи буде як буде?
-
Міленніум.Приїхали туди і подали заявку.
-
Це аплікація на ЕЕ? Тоді тут вказується попередній досвід. Але якщо я не помиляюсь, то для provincial nominee with EE він повинен співпадати з noc, за яким ви працюєте тут і бути у in demand в Манітобі. Нехай адміни мене поправлять, якщо не так
-
In Canada, post-secondary (college, university, trade school,…), one academic semester is 4 months (sept-Dec) (Jan-April)(May-Aug) with about 2 weeks of breaks in between. The break is usually in the last month of each period. an Academic year is Sept-April and includes 2 semesters. Тобто якщо в мене 2 роки 10 місяців у дипломі, я можу написати explanation letter для офіцера і спмраючист на це твердження, вказати, що я вчився 6 семестрів, і вже на базі цього клеймити 3 роки?
-
Якщо в мене не вклеєне фото в українському паспорті в 25 років , то краще на федеральному етапі написати що в мене його взагалі немає чи як , але в заявці КУАЕТ я вказував що в мене він є ,але це ж різні 2 заявки і вони впнинципі нічого спільного немають . Чи краще написати що в мене він є і обяснити ситуацію .
-
Так
-
Добрий ранок, Існує така думка що після подачі на номінацію краще не виїзджати з Канади, чи це дійсно так?
-
А якщо на 1-1,5 місяці? Це відпустка , вона оплачується. Просто за 2 роки. Я подала на федеральний етап, номеру файла ще немає. Чи можу я виїхати в Україну на такий термін?