Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, друзі! Швидке запитання, скільки часу ви чекали на схвалення PR(non express entry)-заявки, після федерального рівня? Звичайно, якщо хтось це вже отримав. Дякую і бажаю чудового дня
-
Будь яка велика мережа, яка має свої магазини в Манітобі, зареєстрована тут. Адже вони платять або податок з нерухомості або рент та комунальні, а комунальні без реєстрації бізнес-акаунту у Manitoba Hydro, компанія платити не може.
-
Ще одне питання до Вас. Немає ніяк можливості зробити скан документа на сканері, тільки фото з телефону. Яка вірогідність,що відхилять?
-
Якщо ви працюєте на місцевий Home Depot (робоче місце в магазині в Манітобі), то так, вони тут зареєстровані.
-
Безмежно Вам вдячна. Гарного дня😊
-
Не так все просто. Документ в Україні. І до нього немає доступу
-
До 20 місяців. Є кілька людей, які отримали ПР швидше, але вони подавалися через спецвибірку минулого року.
-
Купуєте сканер за 60-70 баксів, все скануєте і а потім здаєте у магазин.
-
Скажіть будь ласка хто знає. Я так розумію що тут не потрібно ставити галочку, якщо я заповняю все сам без допомоги консультантів?
-
У вас за родину виходить? Крім цього платежу ще якісь на PR треба? Ми лише з номінацією фінансово впорались 😂
-
Так, але там майже усе Required. Є лиш декілька виключень
-
Дякую. Я так розумію що потрібно ставити галочку тільки навпроти того що я буду добавляти, так?
-
Не потрібно
-
Що робити з цим пунктом?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/germany.html
-
Добрий день, хтось замовляв police clearance з Німеччини? Як ви це робили? Тільки відправка поштою, запиту, у Німеччину?
-
Ааа. Все. Зрозумів це попередня форма . 0008_4
-
Я тут була, дякую. Мене цікавить саме ЯК хтось це пройшов вже і отримав цей папірець з Німеччини ?!
-
Дякую ) Вже знайшов в чаті вище ,але в мене в паспорті візітор віза )🧐
-
Worker
22 Jan 2023, 05:40
59153/235103
5 minutes ago