Імміграція до Манітоби
-
Дякую вам
-
відкриваєте сайт з Teer та у пошуку пишіть ваші обов'язки, дивиться, чи є щось схоже. Окрім вас, ніхто не знає, що ви виконуєте, і ніхто не знайде. Чи спросіть у вашего работодавця, за яким Teer ви працюєте, він може знати. Лінк на визначення Teer є у закріплених.
-
Зараз працюю Vocational Educator, але це не у школі. Але частково викладацька діяльність для людей з intellectual disability.
-
Для себе знайшла що мову таки потрібно здавати, не 0-3 в мене.
-
Підкажіть, будь ласка. Якщо в Україні працював на двох роботах одночасно, ще й фоп був, треба все вказувати чи можна лише щось одне?
-
Підкажіть, будь-ласка, при заповненні MPNP, чи додавати стаж роботи, якщо є 6 місяців, 7 місяців на різних посадах в різних фірмах до загального стажу? Чи можна додавати стаж роботи в Манітобі до стажу з Україниї? Чи можна претендувати на додаткові бали , якщо є сертифікат Child Care Assistant? Дякую
-
-Рахувати можна тільки досвід від 6 місяців на одного роботодавця, при цьому, якщо не помиляюсь то посади всередині компанії можна міняти при рахуванні цього досвіду. -Пищіть загальний стаж з усіх full time робот зі всього світу які можете підтвердити якимись документами -Згідно цього посилання, схоже що child care assistance certificate не дає додаткових балів immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/regulated-occupations/child-care-worker/#:~:text=While%20each%20occupation%20will%20have,with%20a%20professional%20regulatory%20body.
-
Так, вказуєте
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто вже подався на федеральний етап і робив переклади в Україні, підкажіть будь-ласка, ви прикладали переклади документів просто з афідавітом чи з нотаріально завіреним афідавітом? На провінційний етап ніякого нотаріального завірення не треба було, але в інструкції на федеральний етап я бачу отаке
-
Підкажіть, будь ласка, при заповнені номінації є пункт Relatives & Friends, якщо я маю двоюрідну тітку у Монреалі чи обовʼязково треба це вказувати?
-
Доступні комфортні квартири в оренду
-
Дякую, Світлано, можете будь ласка перевірити мене чи всі документи я включила? Паспорти, свідоцтва про народження, тест з мови, номінація, мед екзамени, сертифікати про несудимість, фотографії; заповнена форма з чеклистом, заповнена форма де вказується інфа про гроші і номінацію. Оплата і в кінці submit form. Чи це все чи люди ще щось додають? (дітей немає) Бо наприклад якби не група то я би забула про мед екзамен, бо коли загружаєш документи нема обов’язково поля, треба вибирати з випадаючих форм(