Імміграція до Манітоби
-
Так, вказуєте
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто вже подався на федеральний етап і робив переклади в Україні, підкажіть будь-ласка, ви прикладали переклади документів просто з афідавітом чи з нотаріально завіреним афідавітом? На провінційний етап ніякого нотаріального завірення не треба було, але в інструкції на федеральний етап я бачу отаке
-
Підкажіть, будь ласка, при заповнені номінації є пункт Relatives & Friends, якщо я маю двоюрідну тітку у Монреалі чи обовʼязково треба це вказувати?
-
Доступні комфортні квартири в оренду
-
Дякую, Світлано, можете будь ласка перевірити мене чи всі документи я включила? Паспорти, свідоцтва про народження, тест з мови, номінація, мед екзамени, сертифікати про несудимість, фотографії; заповнена форма з чеклистом, заповнена форма де вказується інфа про гроші і номінацію. Оплата і в кінці submit form. Чи це все чи люди ще щось додають? (дітей немає) Бо наприклад якби не група то я би забула про мед екзамен, бо коли загружаєш документи нема обов’язково поля, треба вибирати з випадаючих форм(
-
я не пам‘ятаю напам‘ять весь список, також є стандарний список, а є індивідуальний залежно від історії кожного. Я також прикріплювала свого листа по біометрії, бо я її здавала пару років тому, також документи для сина, також копію старого недіючого паспорту для підтвердження всієї інфо по моїм мандрам. Просто чітко передивіться свою інфо, списки усих випадаючих документів в анкеті.
-
Скажіть, будь ласка, за який час до подачі на федеральний етап треба взяти документ про несудимість? Він має якийсь строк придатності?
-
Зрозуміла, дякую
-
Підкажіть, будь-ласка стосовно доказу подорожей та резиденства за останні 10 років. Чи потрібно переводити сторінки закордоного паспорту, якщо в ньому є печатки перетину кордонів не на англійській мові? І що робити, якщо старий закордонний паспорт було анульовано?
-
Тобто вони можуть просто звірити мою інформацію з даними які у них є з тої єдиної системи без підтвердження відповідності у фізичних паспортах? Я вірно зрозумів?