Імміграція до Манітоби
-
Чи може хтось про переклад підказати, будь ласка. Чи підійде такий, зроблений в Україні? Дуже дякую
-
Я вам вчора вже писав про це. В аеропорту офіцер буде вирішувати що і як. Також з IRCC прийде нагадування, що ви не задали медогляд і ваш перміт може бути скасований
-
А що відбувається, коли на 89 день не виходить здати, а ти в Канаді? З моменту в’їзду 6 міс по візі можна бути і все?
-
Нікому не продовжують. Це якийсь сюр, зробили безкоштовно медогляд і тут є недогода. Клініки у Вінніпезі мають місце, без проблем можна записатися на прийом.
-
Дякую!
-
Ну от так сталось. Обставини. Головне що с цим зараз робити.. чи в Європі вже пройти, пройде, то пройде, а ні, то..
-
У вас завірено нотаріально, це ок
-
Це правильно оформлений? Чи потрібен афідевіт?
-
Я вже вам відписав. Просто не зрозуміло, чому не можна вчасно пройти медогляд. Для мене особисто це загадка. Ви собі не уявляєте, скільки часу пішло на переговори з провінційним урядом, щоб вибити безкоштовний огляд для українців.
-
Ось така печатка в кінці стоїть
-
Привіт Хто знає на criminal records application form, всі країни вимагають це заповнювати, де запрошуєш довідку про не судимість, як ця форма має виглядати ?
-
Так, підійде, якщо правильно оформлений
-
Хто в Європі проходив - то дані в кабінет підтягуються, що медікал пройшли?
-
Ircc лист уже відправлений через форму, чекаємо
-
Ви ж розумієте, що точну відповідь знає тільки IRCC та офіцер в аеропорту.
-
Сертифіковані клініки повинні мати доступ. Можливо, це займе трохи часу. Рекомендую мати роздруковані результати із собою.
-
Та от наші UCI не бачать ті клініки. А в еМедікал вони говорять, що загрузять результати за 1-2 дні. Але під новим UCI.
-
ворк перміт анулюють, новий на кордоні не отримаєте бо вже прилетіли і до офіцерів не попадете. Пробувати подаватися онлайн на виготовлення нового ворк перміту, якщо система пропустить з простроченими документами. Або знову вилітати, влітати і просити офіцера про новий.
-
От хіба що одна з клінік Європи відповіла: You could perform an upfront medical and we add the information that that case should be linked to your UCI. Usually that should not be a problem. Чи можна на це розраховувати..
-
Вірно. Одне і теж
22 Jan 2023, 05:40
59561/233483
about 2 hours ago