Імміграція до Манітоби
-
Вчора стукнуло пів року як я працюю на фултайм. Підкажіть, з чого починати подачу на піар, вирішив займатись цим процесом самостійно. Одразу заповнювати якісь форми, чи збирати спочатку документи ( переклад, справки і тому подібне)? Дякую наперед
-
Людина питала за експрес ентрі
-
Дякую
-
Ці гроші просто потрібні бути на рахунку, це не плата за подачу. Цілком вірогідно, що люди, які виконують вимоги експрес ентрі є кваліфікованими спеціалістами, які мають гарну посаду і зарплату, і відповідно мають таку суму на рахунку
-
Я теж таке бачив, заявник 10000 і 2000 кожен член сім'ї
-
Це для манітобської програми SWO, про 20 і більше тисяч говорилось про експрес ентрі
-
Тут думка з’явилась 😁 Імміграційний консультант каже, що на їх практиці нікому хто прострочив медікал, не анулювали перміт. От вашим знайомим прийшов лист через місяць чи більше. То можливо його таки анулюють, але не через 90 днів, а більше, а клієнти імміграційного консультанта здали Медикал після 90 днів, але до моменту, коли ірсс прислав лист, що перміт анулювали. Й на самому перміту умови анулювання не вказані. Не вказано, що якщо не пройдеш у строк, то анулюють. То так, думки
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, моя мама отримала employment verification letter такого зразка (прикріплю), де не вказано, чи працює вона фул тайм, чи парт тайм, вказані лише зп за годину роботи в кількість годин на тиждень. Також не вказані обов'язки, які вона виконує. Чи підійде такий letter для подачі на номінацію?
-
Так все і зроблю, почну з закріплених
-
Де можна записатися?