Імміграція до Манітоби
-
бо зможу працювати тільки з жовтня
-
заяву на MPNP? нажаль не встигну, напевно
-
мені головне, щоб за ці 1.5 роки я зміг отримати номінацію. ось це головне. бо інакше неможливо продовжити перміт
-
добре
-
я отримав минулого року у вересні ворк перміт на 2.5 роки (потрапив на дивного офіцера) на той час мені потрібно було у Європі довчитися всього ще рік, щоб отримати диплом. я зробивши у Канаді в вересні 22 всі папірці повернувся, і зараз вже закінчую навчатися. є сертифікат з мов, та у перспективі буде оффер на працю. але просто переймаюся, що 1.5 роки мало буде, бо є шанси, що виженуть з роботи якоїсь
-
If your application contains no errors, after receiving an EOI (provincial nomination) you are almost guaranteed to receive Canadian PR. But nobody defers you from creating a separate EE account. You can get lucky, and be invited prior to receiving an EOI.
-
балів достатньо, скіллів також. просто вмикається паніка у голові, бо багато знайомих вже двічі-тричі звільнялися. чи є взагалі можливість наприклад за форс-мажору звільнитися з роботи, на якій пропрацював 4 місяці, влаштуватися на схожу роботу, і після 2 місяців подаватися на PNP? звичайно все це передати офіцеру
-
Is it possible to make two profile together? Non-EE and EE? And if we are working as night auditor in hotel can we go for EE? As I understood after getting MPNP i will get 600 points at federal stage? Right now merit at federal stage of EE is around 480 .
-
Yes understand But nowadays EE merit is at 480 points around?
-
That's the whole point of provincial nominations. They have different criteria that vantages certain categories of people to get a PR on a federal level.
-
Yes
-
So if i get 800+ points on EE so it will be enough for me to get PR ? Because i will get 600 points of Manitoba nomination and rest 250 of age , ielts and education etc.
-
I don't think you will be eligible with these results, I am sorry
-
And money proof need around 10000$ for EE? Even if we have 5 points is ielts we can go for EE? And without past work experience? Or we need to have work experience to make EE profile?
-
Yep