Імміграція до Манітоби
-
Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily require the generally recommended C$10,000 in settlement funds
-
Я подалася на тому тижні у вівторок, вже у четвер мене відібрали, та було тільки питання скільки в вас на рахунку, я написала що є, близько 5 тис і все
-
Дякую що роз‘яснили
-
Це в ідеальному варіанті. Я вище писав, що ці суми розраховані на пів року. Якщо ваша зп за цей час буде 14к, плюс щось на рахунку, то є вірогідність, що офіцера це влаштує.
-
Ну ще зарплата є
-
Тобто ви не вказували proof of settlement funds у своєму settlement plan?
-
навпаки, тільки гроші на рахунку
-
Чекайте, ви вказали тільки зп, так?
-
Більше в мене точно не стане, тому подалась як є
-
Ну, в мене теж ще за півроку зарплата 20 к , хоча я тут одна з двома дітьми і + те що на рахунку
-
Добре, Дарії, розберіться між собою поки. Але майте на увазі, вимоги є і слідувати їм чи ні ваша справа і ризик.
-
Але в теорії, якщо у нас з чоловіком на двох на півроку зп виходить 20-25к, то це може влаштувати офіцера? Ну і на рахунку достатньо грошей, щоб оплатити fees
-
На тому етапі скільки ви вказали великої ролі гроші для відбору не грали) я вказала 1000 і теж відібрали, бо бали норм
-
Просто прочитала людина
-
Стоп, щось я вже починаю плутатись. Ви разом з Dariya T?
-
чи це щось інше
-
700? я думав там треба 60+ набрати
-
EOI
-
EOI, 700 Тут ЕЕ досить рідко обговорюють як реальний кейс, бо умови ого-го
-
Ви тут про EOI, чи EE? Скільки балів було? :)
22 Jan 2023, 05:40
59823/235977
28 minutes ago