Імміграція до Манітоби
-
Бали високі 775
-
Я певно щось пропустив, бо в минулому бачив іншу шкалу де бали трьохциферні
-
Ви подаєте EOI на одну з двох програм: SWM or SWO На другій треба 60+ балів На першій як складеться, але вибірка поки нижче 650 не сильно падала за останні місяці
-
а, все, бачу. то поінти за EOI напевно
-
Належить до оцінки балами чи ні, але вони нараховуються) навіть якщо подивитесь детальніше SWM, там буде велика табличка за що і скільки можна набрати
-
Де я можу дивитися статус заявки ? Після того як оплатив аплікацію , і якщо щось не правильно заповнено чи офіцер зважиться зі мною ? Чи вони просто канселять заявку і по новій ?)
-
Напишуть вам. Статус ви можете трекати в MPNP portal.
-
Якщо ПР аплікація, то через IRCC account.
-
Доброго дня! Порадьте хтось перекладача для доків на ПР, за адекватну ціну, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, довідку про несудимість треба на кожного члена родини? Якщо сину виповнилося вже тут в Канаді18 років для нього треба з України брати? Дякую
-
@Portunol В Україні
-
в цьому чаті 100% люди отримують самостійно номінації.
-
Щиро Вам дякую!
-
ні. Довідки на усих членів сім‘ї з 18 років. Але якщо він/вона в Канаді з настання 18 тоді не потрібно. По Канаді вони перевіряють самостійно
-
правильно я розумію, що довідка тільки на головного апліканта? дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, ви самі подавалися чи з агентом?
-
якщо йде без тесту, тоді правильний Нок і система пропустить далі. На питання треба відповідати правдиво.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, в цьому пункті Language ability в цих питання краще відповідати No? Наприклад, питання Чи використовуєте мову на роботі. Звичайно, чоловік використовує англ мову на роботі в Канаді) але ж вони хочу якесь тому документальне підтверждення
-
Мені приходив запит від офіцера показати за 3 місяці нарахування зарплати від канадського роботодавця. На рахунку було всього пару тисяч. Тому роль буде грати ваша зарплата. Номінацію отримав. Зараз на федеральному єтапі.
-
Він складав IELTS. Якщо відповісти Так, система хоче підтвердження словам, який документ може стати цим підтвердженням? Референс з роботи?
22 Jan 2023, 05:40
59845/235793
3 minutes ago