Імміграція до Манітоби
-
Напишуть вам. Статус ви можете трекати в MPNP portal.
-
Якщо ПР аплікація, то через IRCC account.
-
Доброго дня! Порадьте хтось перекладача для доків на ПР, за адекватну ціну, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, довідку про несудимість треба на кожного члена родини? Якщо сину виповнилося вже тут в Канаді18 років для нього треба з України брати? Дякую
-
@Portunol В Україні
-
в цьому чаті 100% люди отримують самостійно номінації.
-
Щиро Вам дякую!
-
ні. Довідки на усих членів сім‘ї з 18 років. Але якщо він/вона в Канаді з настання 18 тоді не потрібно. По Канаді вони перевіряють самостійно
-
правильно я розумію, що довідка тільки на головного апліканта? дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, ви самі подавалися чи з агентом?
-
якщо йде без тесту, тоді правильний Нок і система пропустить далі. На питання треба відповідати правдиво.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, в цьому пункті Language ability в цих питання краще відповідати No? Наприклад, питання Чи використовуєте мову на роботі. Звичайно, чоловік використовує англ мову на роботі в Канаді) але ж вони хочу якесь тому документальне підтверждення
-
Мені приходив запит від офіцера показати за 3 місяці нарахування зарплати від канадського роботодавця. На рахунку було всього пару тисяч. Тому роль буде грати ваша зарплата. Номінацію отримав. Зараз на федеральному єтапі.
-
Він складав IELTS. Якщо відповісти Так, система хоче підтвердження словам, який документ може стати цим підтвердженням? Референс з роботи?
-
Якщо я правильно зрозумів вашу ситуацію то таким документом є сертифікат айлтс.
-
Мені здається, сертифікат ielts це трохи про інше. Просить підтвердження того, що використовуєте англ мову як мову спілкування на роботі🧐
-
Those points are for regular EE draws, when you go through EE with PNP points should be higher than 750 or something, it depends.
-
У вас чоловік головний аплікант?
-
Так. Потрібно написати що його англійська достатня для виконання робочих обов'язків.
-
EVL вже видано, але там не вказана ця інформація(
22 Jan 2023, 05:40
59851/235977
29 minutes ago