Імміграція до Манітоби
-
sonata-agency@ukr.net пишіть їм на імейл, я в них всі документи перекладала☺️
-
А за скільки ви отримали пр від моменту подачі на eoi?ви подавались через swm?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо по ТІР не треба здавати мову на SWM, то скільки балів за мову нараховують? чи не нараховують у цьому випадку?
-
Ми проходили еміграцію з України, і ще досі в Україні і починали процес ще за довго до початку війни
-
Для початку продивіться відео та ознайомитися із закріпленими повідомленнями
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна дізнатись більше інформації щодо програми Manitoba Provincial Nominee ( Special Ukrainian Measures) ?
-
Доброго часу усім. Підкажіть будь ласка, ще є программа розсселення по готелях по программі Cuaet? Де знайти її?
-
Мене цікавить чи можна податись на номінацію,якщо не має звʼязку з роботою , оскільки перебуваю в декретній відпустці ? При цьому треба здати тест з англійської і мати кошти на рахунку?
-
Дякую
-
Ні, зв‘язок обов‘язкова умова: родичі; друзі (заповнюють спеціальні парери і проходять інтерв‘ю); робота.
-
По прибуттю до Вінні в аеропорту знайдіть волонтерів, вас направлять до готелів.
-
Ні, вам зроблять візу, яка буде дійсна до закінчення терміну дії паспорту, а коли ви прибудете в Канаду, то дадуть work permit на три роки або до терміну закінчення дії паспорту
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Якщо я хочу подавати документи на візу в Канаду по програмі CUAET. А термін дії закордонного паспорта закінчується в жовтні 2027 року. Чи потрібно робити новий закордонний паспорт?
-
Дякую.
-
Доброго дня! Хто може підказати, скільки часу на практиці останніх місяців триває розгляд заявки на номінацію? Дякую за відповідь.
-
Дякую 👍
-
Отримав рівно через місяць.
-
Дякую
-
1-3 місяці
-
Вітаю. А ПР за два місяці
22 Jan 2023, 05:40
59960/229091