Імміграція до Манітоби
-
Ні, вам зроблять візу, яка буде дійсна до закінчення терміну дії паспорту, а коли ви прибудете в Канаду, то дадуть work permit на три роки або до терміну закінчення дії паспорту
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Якщо я хочу подавати документи на візу в Канаду по програмі CUAET. А термін дії закордонного паспорта закінчується в жовтні 2027 року. Чи потрібно робити новий закордонний паспорт?
-
Дякую.
-
Доброго дня! Хто може підказати, скільки часу на практиці останніх місяців триває розгляд заявки на номінацію? Дякую за відповідь.
-
Дякую 👍
-
Отримав рівно через місяць.
-
Дякую
-
1-3 місяці
-
Вітаю. А ПР за два місяці
-
На жаль пишуть що до 19 місяців розгляд на федеральному етапі.
-
Я пам’ятаю що в листі котрий вам присилають коли віза погоджена все розписано
-
Я відправляла Здається там треба ще один конверт з заповненим зворотнім адресом і якийсь лист Але я не впевнена
-
Добрий день підкажіть будь ласка хто фоілес міняв? Питання в тому не можу зрозуміти що треба відправити разом з паспортом. Дякую
-
Я отримала номінацію менше ніж за місяць часу 25.02 надіслала 21.03 отримала
-
Вітаємо, Анатолій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Хто подавався останнім часом на новий Visitor Record для дитини після отримання нового паспорту? Чи вимагали у вас знову проходити Medical Exam? Ми тут менше року і пройшли все, як було необхідно. До аплікації додали Information Sheet з клініки. Але сьогодні прилетіла відповідь від IRCC і це мене дивує
-
Підкажіть будь ласка, після того як Ви вислали заявку на номінацію на які документи прийшов запит? Дякую
-
Дякую!
-
Вітаємо, Osamah Abdo! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я хочу іммігрувати, як мені працювати? Дякуємо Вам за співпрацю
22 Jan 2023, 05:40
59971/229174
3 minutes ago