Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, питання до пана Wes і до тих хто розуміється 😌 Якщо мій нок є ноком (де потрібно мати : Employment requirements ◦ Completion of post secondary school is usually required. В мене не закінчена вища освіта(тобто її немає) і бали на провінційну програму не клеймила, чи не будуть питання в офіцера як я працюю за вищим ноком без вищої освіти?
-
Я точно вибирала НІ. З того , що я прочитала вище, можливо профіль не створюється тому, що не вистачає мінімального балу. А якби було LMIA, то система автоматично рахувала би це як наявність джоб оферу ( бо LMIA видається на конкретну роботу). Але це моі міркування, не можу стверджувати.
-
Підтримую, я теж обирала опцію без LMIA і успішно пройшла реєстрацію і створила профіль ЕЕ. Порахуйте добре ваші бали, чи вистачає вам 67 для створення профілю. Бо джоб офер з LMIA дає 10 балів і можливо тому без нього вас далі не пропускає, бо недостатньо
-
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратись. Чоловік працював з 02.10.2018 року на приватне підприємство і до сіх пір його не звільнили , бо не маємо контакту як звʼязатися . ( по фото видно що це підприємство не завжди подавало звіти до пенсійного фонду) Але з 01.05.2022 пішов ще на іншу працю і там звільнився аж 07.02.2023 . Як правильно порахувати роки роботи ? Якщо не за всі місяці подавався звіт і якщо буде довідка від іншого роботодавця за 9 місяців , це підійде ?