Імміграція до Манітоби
-
Я бачила в цьому чаті, що точно один кейс отримав ПР. У людей звʼязком з провінцією виступили друзі в Манітобі і їм не потрібно було відпрацьовувати 6 місяців. У нихкейс якщо не помиляюсь то десь щось біля 5-6 місяців зайняв від подачі на номінацію і до отримання ПР.
-
www.wes.org/ca/evaluations-and-fees/eca/
-
Вам для іміграції потрібно перейти на канадську версію сайту і обрати тип подачі - для іміграції.
-
Також на скріншоті, що я скинула, є опис для чого окрім іміграції ще можна використати цю оцінку. Гляньте.
-
Я просто не знаю чи для другої цілі, яка є не імміграційна, підійде така оцінка освіти. Це вам потрібно уточнити у того хто її від вас вимагає. Я йшла по ЕЕ і для імміграції потрібно було саме таку оцінку освіти зробити.
-
Тобто якщо мені треба і для інших цілей треба це все робити два рази? Один раз для іміграції, один раз для іншого?
-
Дуже дякую.
-
Якщо до другої цілі вам потрібно professional license, то виходить що вам для імміграційних цілей потрібно робити другий варіант ЕСА🤷🏻♀️ того що саме така оцінка є required by IRCC for EE.
-
Я подивився, дякую. Але мені потрібно там де professional license and certification також. Просто не хочеться двічі робити верифікацію WES
-
По CUAET??
-
Думаю, треба орієнтуватись приблизно на такий час очікування: 1) отримання номінації від Манітоби: 1-4 місяці; 2) отримання статусу permanent resident: 19...20 місяців. Ось приклад, де люди подавались через родичів та очікування статусу PR в них зайняло 7 місяців, а не ~19, але це скоріш виняток t.me/uccmb/81236
-
Так, вони приїхали по CUAET. Я ж якраз і уточнила щодо саме CUAET. Люди мали друзів у Манітобі, які дали звʼязок з провінцією та можливість одразу податись по номінації. Щодо тих хто відпрацював 6 місяців, здається теж є, але тут я не скажу точно. За це точніше може сказати @weswestern .
-
З куает отримали наші знайомі пару місяців тому
-
Вітаємо, Анна Коваленко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня буду їхати до Вінклера і обратно можу взяти пару пасажирів.
-
Часто взагалі їздите так? Бо сьогодні не треба, але планував туди поїхати :)
-
друга оцінка для роботи, ви просто потім доплатите різницю і зробите. Не всю суму. Для іміграції підійде тільки та шо потребують document by document
-
Ви не в той чат написали🙈 вам в Українську Манітобу варто написати, бо тут це офтопік 😅
-
Та здається йому можна. Бо то вже третій раз на моїй пам'яті і команду баноф видалили коли кликав.
-
Користувач Svitlana, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("чи ви йдете по ..") не відповідає мові правил чату.
22 Jan 2023, 05:40
60278/235131
about an hour ago