Імміграція до Манітоби
-
Перевезення більше 10 000CAD без декларування є грубим порушенням закону. В чому проблема задекларувати їх по прильоту в першому аеропорті Канади?
-
якщо ви зняли їх з одного банку і маєте видатковий ордер - теж прекрасно. Але такі суми канадців не хвилюють...
-
Ок, сподіваюсь так і буде
-
Та власне що не проблема, треба мабуть в правильному місці це сказати, щоб якийсь може папір в майбуньому для банку дали, і щоб на ці кошти не нарахували податок, як на дохід
-
спокійно перевезти, 10 000 чи то канадських чи то американських доларів це не та сума яка викличе підозру. Це якби ви перевезли в околі 100 000 і захотіли її покласти в банк - тоді були до вас питання з приводу походження коштів і відповідно тоді треба декларацію
-
Хіба це проблема? Відповісти на 2-3 запитання..
-
Значить треба десь щось декларувати )
-
10к канадських
-
Але по курсу 10к доларів сша, це 13к канадських?
-
А як тоді ті гроші завезти і покласти потім на рахунок? Просто їхати і все?
-
все вірно, 10 000 не потрібно декларувати.
-
Не додивився
-
Підкажіть будь ласка, десь писали,що потрібні мед.картки дітей (моїм 12 і 17р.). А я не взяла, це буде проблема?
-
В смислі Квебек?
-
Але це якщо більше 10000 доларів то треба декларувати, а якщо менше - то ж не треба вроді
-
Дякую, чи може взагалі на польському кордоні?
-
тоді я б декларував у Варшаві
-
Ще мені підкажіть, в мене виліт з варшави в лісабон, а уже з лісабону - в торонто. Я правильно розумію, що декларувати треба буде в лісабоні?
-
Підійдете до стійки с соняшниками, там телефони готелів, вони привезуть вас
-
Доброго дня, чекаємо транзит в Торонто, до Віннипегу По приїзду як нам зв’язатися с волонтерами щоб заселитись до готелю на декілька днів? Маю таку інформацію, але ще не маю канадського номеру, десь можно зателефонувати там? Прилітаємо о 9й вечора
22 Jan 2023, 05:40
6044/236787
35 minutes ago