Імміграція до Манітоби
-
Для ЕОІ не враховується, вказуєте тільки тих, хто супроводжує, але при заповненні MPNP аплікації ви вказуєте себе також.
-
Підкажіть будь ласка, а робота 6 місяців в Манітобі додається до загального стажу за останні 5 років?
-
Тільки якщо між роботами до Канади і тут не було великої перерви. Стаж за рік не округляється.
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Доброго дня. Можете підказати, я отримав номінацію від провінції Манітоба, але в мене не було мови, бо мій Teer 2 (NOC) Чи на PR я теж можу податись без мови чи мені треба скласти іспит?
-
Ні, не узгоджували ! Йшли по SWM
-
Доброго ранку Маю питання пане wes Я попросила свого працедавця з Чехії дати мені референс і для прикладу написала їй що потрібно в ньому вказати на англ мові Вона напевне зрозуміла що я чекаю від неї листа на англ Що мені тепер робити ? Просити написати таке ж на чеш?) Дякую!
-
Для чого? Якщо вони надали на англійській, то ок. Не потрібно перекладати.
-
Вам же у листі при отриманні номінації було вказано, що потрібно повідомляти. Зміна роботи одна із них. Вже пишіть про зміну, додавайте новий employment verification letter з вказанням посади.
-
У них personal test , він геть інший , і не підходить для працевлаштування,або подачі на номінацію
-
Можна подаватися без мови.
-
Не знаю. Хочу щоб все було вірно ) я перший раз)
-
Я перевірила виходить що не вистачає лише нок. Я сама обираю цей нок згідно з обов'язків? І просто прошу їх доповнити лист ноком Просто написавши в одній з граф номер ноку?
-
Попередній роботодавець поза Канадою може не вказувати ніякий NOC. Для чого це? Роботодавець у Манітобі має вказати вашу посаду, яка б співпадала із TEER , за яким ви подаєтеся.
-
Ще раз для всіх: уважно прочитайте, дане закріплене повідомлення, яке чітко вказує у яких випадках потрібно повідомити офіцера MPNP про зміну у ваших обставин, які можуть впливати на імміграційний процес.
-
Доброго дня підкажіть Brunch number в кабінеті CRA а в мені в воид чек Transit number те теж саме ?
-
Довідка про відсутність судимості в США, наш досвід. Відправляли поштою, ось посилання на інструкцію: www.fbi.gov/how-we-can-help-you/more-fbi-services-and-information/identity-history-summary-checks#Mail 1. Скачуєте форму, заповнюєте. 2. Відбитки пальців здавали тут: http://pardonservices.ca/fingerprinting-winnipeg/ (є ще пару інших локацій по Вінніпегу). Відбитки коштували приблизно баксів 80. 3. Money order на $18 американських. 4. Відправляли Федексом, десь біля 50 баксів. В конверт покласти: 1) signed Applicant Information Form 2) fingerprint Card 3) payment of $18 U.S. dollars per person (use the Credit Card Payment Form if you are paying by credit card) to FBI CJIS Division – Summary Request 1000 Custer Hollow Road Clarksburg, WV 26306 Чекали біля 3-х тижнів.
-
1 хвилину.
-
Люди, хто скільки чекав на витяг о не судимості з Дії? Пройшло вже 2 тижня і ніц не приходе 😤
22 Jan 2023, 05:40
60505/231578
5 minutes ago