Імміграція до Манітоби
-
До 30 діб можливе очікування.
-
Підкажіть будь ласка, ця частина (your travels - IMM 5562) заповнюється тільки для головного апліканта чи для всіх, хто в заявці?
-
Доброго дня підкажіть Brunch number в кабінеті CRA,а в мене в воид чек Transit number це теж саме ?
-
Кілька хвилин
-
Жінці моїй теж 1 хвилину, тому і питаю)
-
атестат про повну загальну середню освіту виданий колежом в рік здобуття молодшого спеціаліста
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, я заповнюю full application MPNP розіділ Education. Я навчався 1-3 (3 роки) та 5-9 (5 років) класи в школі, тобто пропускав 4-ий. На базі коледжу навчався 1 рік за 10-11 класи. Виходить шкільна програма 3 + 5 + 1 = 9 років. Чи вірно я зрозумів що потрібно вказати “Less than 10 years”?
-
Дякую
-
Для всіх.
-
Головного і всіх dependant старше 18
-
Можна клеймити стаж для фактору 3. Мій комент був для того, що роботодавець у Чехії не обов'язково має вказати ваш канадський НОК. Навіть якщо ваші обов'язки не співпадають, то все ок. Головне фултайм робота і повні роки
-
Я гадала що клеймити можна будь який стаж за будь яким ноком по свм? Чи має співпадати пів року праці в Чехії за обов'язками(нок) з обов'язками(нок) моєї праці тут? Чи інакше не зарахують стаж?ноки в мене різні з Чехії та тут хоча напрям однаковий Хотіла клеймити на свм бали за рік стажу (пів року з Чехії, пів звідси). Дякую
-
Велике дякую!
-
У вас був безперервний стаж по півроку?
-
Рахується ж за останні 5р на дату подачі EOI?
-
Люди, допоможіть, будь ласка правильно порахувати роки досвіду роботи. В EOI питає досвід за останні 5р. В мене ситуація наступна: з вересня 2015 по червень 2022 роботи на різних посадах, але на одну компанію. З жовтня 2022 робота на одного роботодавця в Вінніпезі. Скільки років досвіду виходить?
-
По факту виходить типу 4р і 8 міс, але так як округляти не можемо, то маємо клеймити 4р. Так?
-
От я теж заклеймила 5р в EOI, почала заповнювати аплікейшн, А тепер видає попередження, що не співпадає з EOI.
-
А яка взагалі різниця між апфронт (попереднім - чому попереднім а не остаточним 🤔) та «звичайним» медікалом? Під куает же потрібен саме апфронт?
-
5 років точно є. з червня 2022 по травень 2017. Більше і не треба
22 Jan 2023, 05:40
60529/231323
less than a minute ago