Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Таке питання. В джоб офері я прийнята на одну позицію але в пейд чеках вказана інша і обов'язки виконую тієї позиції що вказана в пейд чеках. Чи буде проблемою для подачі на номінацію і пр те, що в джоб офері вказана не та позиція? Бо щось хвилююсь уже за це
-
Знайшов Вам таке посилання на компанію посередника. Ціни на сайті за послугу немає, там у них є справа посилання по яких регіонах вони ці справки можуть зробити, є контакти. Але це вже на Ваш ризик, звертатись чи ні, бо може скам. www.intrz.com/en/background-cn Ще одна - www.chinapoliceclearance.com/
-
Доброй вечір, отримав сьогодні, номінацію від провінції, SWM TEER 3 , подавав без розмовного теста. В листі, від MPNP "... Ensure you include valid IELTS General Training or CELPIP test result in your application for permanent residence. IRCC will return your full application if you don’t include valid language tests (taken within the last two years) or if your application is incomplete.... " Тобто на федеральний єтап хоча я і подають від провінції, все ж таки потрібен IELTS або Celpip?
-
Я не могла зрозуміти різницю між SWO та SWM, після того як почитала все ще залишились питання, вже розпитала у людей , то стало зрозуміло. Я тільки починаю розбиратися в документах, і тут з'являється Teer яке я взагалі не бачила коли читала про Swo і swm, тому вибачте за велику кількість питань
-
Дякую велике.
-
Вітаю 👏👏👏