Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні отримала Application number на федеральному етапі. В акаунті також написано, що вони підтвердили мою медицину ( Medical results: you passed the medical exam). Чи означає це, що схвалення PR вже близько? Хто отримував PR нещодавно,як у вас було по таймінгу?
-
Так
-
Я подавалась.
-
Після медицини ще багато етапів, то лише перший, і тривалість залежить від багатьох факторів, які ніхто не може передбачити. Комусь за 2 місяці дали, в мене вже майже 5 - і ще нічого
-
Дякую! У вас 5 міс просто очікування чи були дозапити?
-
підкажіть будь ласка, а як потім подається? щось заплутався
-
Интересно узнать детали и хронологию. Насколько это все быстрее и т.д.
-
Дозапитів не було. По трекеру бачу, що eligibility check та background check in progress. Медицина та біометрія - completed. Але то в перший день вже писало, як і AOR, я подавалася по EE.
-
В чаті мови спілкування українська чи англійська🙈 Ось тут я описала весь наш шлях. Якщо треба щось детальніше підказати - питайте. t.me/uccmb/60503
-
Мова спілкування в чаті - українська та англійська.
-
Понял. Спасибо. Моя ошибка, я не уточнил , то интересует опыт по CUAET.
-
Це неможливо
-
I see. I've got nomination not for EE and now considering re-application with EE account in order to streamline the process. I hope my English is ok for you.
-
Вам же лінк приходить разом із номінацією
-
Щодо мови вам може вже адмін зробити серйозніше зауваження. Я була відібрана по спецвибірці для українців. Тобто розглядали мене так само як і українців з CUAET візою, той самий стрім по суті лише привʼязка до провінції не через роботу.
-
Він навіть не хоче помічати що про це пишуть 😁
-
read requirements
-
Why is that ?
-
Ви спершу створіть ЕЕ-профіль. Не факт, що ви його створите
-
Unfortunately, I didn't know about EE path at the moment.
22 Jan 2023, 05:40
60830/231580
4 minutes ago