Імміграція до Манітоби
-
В яке віконце, підкажіть, будь ласка
-
Дякую!
-
так. але тільки якщо не старіша за рік. якщо раніше робили, то нову треба
-
Чи потрібно підгружати медицину на федеральному рівні? Чи вони самі в системі побачать?
-
Тобто ви і дипломи, додатки, employment letter, bank statements також не підгружали? Бо в чеклисті взагалі нічого такого не має(
-
В чеклісті немає медицини. Я не підвантажував. Медицина автоматично підтягується коли ви отримаєте AOR і привяжете аплікацію до свого IRCC профілю.
-
Підкажіть будь ласка. Питання до 1го пункту. Там приходить по листу на кожного члена родини. Вони всі однакові і лиш імена відповідні в прикріпленому pdf. Достатньо відповісти лиш на один лист, де буде вказана інформація для всієї родини?
-
Ні, нічого того не потрібно. Дивитесь в список і підвантажуєте лиш згідно вимог. Як виключення - завантажив лиш старий паспорт дитини, по якому він прибув в Канаду, бо на федеральний рівень подавались вже з новим.
-
Супер, дуже вам дякую 🙏
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я навчалась у одній і тій самій школі з 1 по 11 клас, маю свідоцтво про закінчення 9 класу та 11, мені потрібно сканувати, переводити та загружати 9 клас, чи 11 клас буде достатньо?
-
В заявці ви пишете лише свій досвід за останні 5 років, просто періоди праці. Детально все розписувати будете уже на федеральному рівні
-
Так, це проблема тому, що ви не виконуєте умови програми
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html