Імміграція до Манітоби
-
Це у Вінніпезі? Може знає хто, де можна у Брендоні зробити? Дякую заздалегідь!
-
Отакої! Ще раз дякую, що поділилися!
-
Для teer 1 (11100) потрібно мати cpa. Тобто, вже це не підходить як для accountant. Можливо підійде до 14200 accounting and related clerks, але це TEER 4. У описі NOC приклади обов'язків, вони трохи можуть різнитися.
-
я звичайно таким методом виключень і пішла. У нас в департаманті є ціла група Accounting Clerk яка займається всіми цими задачами. Наша ж група Analyst це вже все про звіти та аналіз🤦♀️…як варіант ще можна зачіпитись за Accounting Technichians
-
Подивіться teer 12200
-
Так, Вінніпег. У Вас є 2 шоперси у Брендоні. В тому який на 1570 18th Street, на сайті написано, що роблять passport photos. Та і у другому також
-
Ні не треба,5 хвилин і все готово
-
Так, саме цей TEER ще розглядаю😁👍Дякую!
-
Вони, здається, необов'язкові. Просто залишити пустими
-
Підкажіть, будь ласка, чи UCI номер, який просять в анкеті на федеральний етап потрібно вказати це той, що приходив на пошту при проходженні біометрії? Чи це лише стосується якщо перед цим подавав заявки на пр?
-
У мене була схожа ситуація, вказала лише прізвище і ім'я керівника, телефон не вказувала, і пояснення, чому не можу його (досвід)підтвердити. Це ж заявка на номінацію, вірно?
-
Можливо є контакти колег, з якими ви там працювали. Якщо бали не клеймити, навряд чи туди будуть звертатись для перевірки
-
Той, який вказаний у work permit
-
Вони обовязкові.
-
Вірно, так. Я ось вчитався в текст, то там написано за останні 5 років тільки потрібно вказати досвід. А ця робота без контактів була 10 років тому. Тому не буду його вказувати взагалі.
-
Дякую, я і забула, що там теж є цей номер 🙈
-
Я оце ще про фото на федеральний етап запитаю. В чек-листі сказано, що треба фото кожного члена родини, а також сказано орієнтуватися на Appendix A Photo Specifications, а там сказано, що треба надати по 2 фото... То онлайн завантажувати тільки одне фото, але хто робив ці фотографії, все одно по два друкували?
-
Доброго дня. В документі з роботи вказали,що чоловік duties include Crane Operator to move our product throughout the workstation і as Transformer Assembly. Підскажіть будь ласка ми можемо вказувати в заявці на номінацію NOC 72500 (Teer 2) . Дякую
-
Я бачила рекламу в шоперс так і пишуть фото на іміграцію,
-
Скажіть, будь ласка, при подачі на федеральний рівень сину треба попередньо здати біометрію? Зараз йому 16
22 Jan 2023, 05:40
61262/233483
about 2 hours ago