Імміграція до Манітоби
-
Олено, ту форму вони не завіряли нотаріально? Бо знайомим прийшов запит від офіцера завірити ту форму.
-
Ви розлучені? Якщо чоловік є, то його треба було додавати до номінації. Звичайно, якщо ви разом хочете жити в Канаді
-
Тоді вам потрібно було вказати, що він іммігрує з вами. Так простіше. Навіть якщо він не оформить всі документи, вам це не стане на заваді, бо ви є головним аплікантом і спокійно оформите ПР.
-
Ні не розлучені. Якщо він не зможе виїхати вчасно, тому я його не додавала. Використовувати “схеми» виїзду ми не плануємо. Тому і не знаю що робити з цією формою.
-
Мій чоловік також не покине Україну до кінця війни. На номінацію я його не додавала. Додала пояснювальне письмо, що потім будемо робити возз’єднання родини. Та на федеральному рівні я його все ж додавала з поміткою «не іммігрує». Бо в іншому випадку я б не змогла зробити возз’єднання після війни.
-
Ви можете ще додати чоловіка, але треба писати до MPNP, що ви добавляєте ще одну людину.
-
А якщо ми тільки будемо їхати до Канади, я можу одразу заповнити цю форму і завірити разом з колишнім чоловіком в Україні, а подати цю форму пізніше (коли виконаємо умови за програмою)?
-
Так, дякую, будемо робити спонсорство. Не вірно назвала.
-
Яке "воз"єднання родини"? Такої програми немає. Є програма спонсорства, але ви повинні вийти на відповідний рівень доходу в Канаді. Плюс сама програма тривала.
-
Я вибирала 10
-
Це помилка. Додавайте його до номінації. Спонсорство займе багато часу
-
Доброго ранку. Чи знає хтось як отримати дані від пограничної служби про перетин кордону? Так як потрібні дані за 10 років, 3 з яких я не можу відтворити
-
Оригінали документів окремо загружати MPNP чи тільки сертифіковані переклади ? 🙏
-
Шановна громадо! Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, стосовно перекладу документів . Де краще це зробити в Україні чи Канаді? Документів багато ,думаю де дешевше. Іще, якщо будуть переклади українські чи потрібно мати при собі паперовий варіант чи достатньо електронного?
-
Документи оригінали є, а я не в Україні знаходжусь. Вони пропонують надати мені електронний переклад по поїм фото документів. А переклади в паперовому вигляді не матиму на руках
-
Оргигінали паспорту, дипломів і и.ін
-
Саме переклади з печатками,так?
-
в Україні дешевше, необхідно мати всі оригінали документів з собою
-
у вас на любому етапі можуть попросити завірений в Канаді переклад. Імігрант центр завіряє переклади з оригіналами документів.
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
61467/230026
12 minutes ago