Імміграція до Манітоби
-
Мій у школі, тож не підкажу
-
Обов‘язково мати референс від минулого роботодавця, або ваших колег, якщо ви говорите про підтвердження минулого досвіду. Що ви маєте на увазі під документом, що ви працювали?
-
Коли звільняєшся в Польщі, то отримуєш документ, в якому кажуть скільки працював, на якій посаді, скільки отримував зп і скільки годин на місяць. Думаю що це теж підійде
-
Щоб аідтвердити досвід з України на якій мові потрібно письмо з компанії? На якій мові та в якій формі письмо-референс якщо фірма вже не існує? Чи потрібно і письмо і референс якщо фірма існую, чи офіційного письма буде достатньо?
-
Якщо є інформація про період праці, часи, зарплатню і посаду, то має підійти. Це і є референс леттер
-
Маю таке питання стосовно можливо невірного НОКу. Подав ЕОІ за спецвибіркою, так як контракт тимчасовий. Позиція general labourer, але по факту працюю , як асемблер. Збираю автотехніку. Так як у офері та листі від роботодавця позиція звучить, як general labourer , вказав нок 95109. Тому що по факту мене можуть поставити виконувати будь які обовʼязки , як різноробочого. Да і побоявся вказувати, що я асемблер, так як про це ніде не вказано, і це може бути місрепрез. Тепер почав перейматися, що нок не зовсім відповідає тому, що я роблю по факту. 1. Наскільки принципова помилка у ноку , якщо я йду за спецвибіркою , в робота є лише заʼязком з провінцією. Вона не перманент. 2. Чи можу я змінити нок у ЕОІ, якщо вибірки ще не було? 3. Чи я дуже загоняюся? Дякую
-
1. Було б принципово, якщо б ви клеймили нок за висококваліфіковану посаду, плюс ваша посада документально підтверджена оффером 2. ЕОІ можна редагувати якщо дуже хочеться 3. Дуже загоняєтесь :)
-
Ви ж вказали саме те, що вам документально підтвердили на роботі! Тому варіант 3)
-
Підкажіть будь ласка заповнюю EoI, якщо відпрацював більше півроку, попередню роботу нема можливості підтвердити, то вказувати менше року і останніх 6 місяців? І якщо прилетів в Торонто та літав до Калгарі то це рахується як відвідував іншу провінцію?
-
Якщо не можете підтвердити то не вказуєте взагалі , або ж шукаєте доказ У відео Дмитра Малика, він вказував що в іншій провінції саме не проживали тому вказуємо що не були.Але це цікаве питання, ми теж прилетіли в Квлгарі спочатку, а через 3 дні в Вінніпег, тому не знаю чи не виникне питаньу Mpnp
-
Доброго дня, шановні! Хтось може допомогти по CUAET та заповненню? 1) подаємо заявку сім'єю (чоловік, дружина та дитина 6 років) знаходимось в Україні - у мене прострочений закордонний паспорт (подав на створення нового, але він буде готовий через 3 тижні) - Скажіть, будь ласка, чи можна заповнити анкету без закордонного паспорта? 2) хтось проходив процедуру здачі біометричних даних у Львові? Проблема при реєстрації? Можна встигнути до завершення програми? Будемо вдячні за відповідь.