Імміграція до Манітоби
-
Ви ж вказали саме те, що вам документально підтвердили на роботі! Тому варіант 3)
-
Підкажіть будь ласка заповнюю EoI, якщо відпрацював більше півроку, попередню роботу нема можливості підтвердити, то вказувати менше року і останніх 6 місяців? І якщо прилетів в Торонто та літав до Калгарі то це рахується як відвідував іншу провінцію?
-
Якщо не можете підтвердити то не вказуєте взагалі , або ж шукаєте доказ У відео Дмитра Малика, він вказував що в іншій провінції саме не проживали тому вказуємо що не були.Але це цікаве питання, ми теж прилетіли в Квлгарі спочатку, а через 3 дні в Вінніпег, тому не знаю чи не виникне питаньу Mpnp
-
Доброго дня, шановні! Хтось може допомогти по CUAET та заповненню? 1) подаємо заявку сім'єю (чоловік, дружина та дитина 6 років) знаходимось в Україні - у мене прострочений закордонний паспорт (подав на створення нового, але він буде готовий через 3 тижні) - Скажіть, будь ласка, чи можна заповнити анкету без закордонного паспорта? 2) хтось проходив процедуру здачі біометричних даних у Львові? Проблема при реєстрації? Можна встигнути до завершення програми? Будемо вдячні за відповідь.
-
Я прилетіла у Торонто, потім на вихідні літала у Ванкувер. Вказала у заявці, що відвідувала інші провінції, за це бали не віднімають, додаткових питань не було, номінацію отримала.
-
Відвідування інших провінцій не знімає бали. -100 лише за працю або навчання.
-
Нічого не питали, просто поставила галочку на yes і все.
-
Ще раз нагадую, що у всі волонтери чату НЕ є професійними імміграційними консультантами, всі наші відповіді базуються на власному досвіді або на досвіді інших кейсів. Всю інформацію, яку ви тут бачите, ви приймаєте на свій власний розсуд. Довіряй, але перевіряй.