Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Передісторія: Приїхала з братом 17 років в сестрою 19 років. На брата в Польщі отримали тимчасове опікунство (в суді) в звʼязку з тим, що виїхали без батьків. Зараз живемо в Вінніпезі, і постало питання з поданням документів на ПР. А тепер, власне, питання: 1) це не постійне опікунство, а тимчасове, яке дає мені право опікуватись братом за кордом. Чи можу я його подавати на ПР разом зі мною. Чи він йде як мій dependant? Варіант, який крутиться в моїй голові: можна вказувати, але треба від батьків нотаріально завірений дозвіл на еміграцію. Чи я права? 2) Друге питання з приводу сестри. Вона то не працює, то працює пари тайм. Головний годувальник - я. Тобто фактично і вона мій dependant. Але чи можна на основі цього їй подаватись разом? Або виключно окремо? 3) Третє питання: якщо в документах на опікунство помилка в імені одна буква (якщо зважити, що в мене офіційно три імені то це не помітно 😂), чи це може бути проблемою? А якщо в оригіналі помилка, а на перекладі все вірно вказано?
-
Доброго дня Маю таке питання Мої пів року на 1 працедавця буде 22 липня. Після цього хочу подаватись на свм. Хочу взяти відпустку 3 тижні. Коли краще її брати і взагалі чи є різниця коли її брати? Після подачі чи до(наприклад напочатку липня взяти). Працедавець готовий дати відпустку. Питання в тому що я ж не буду цей час працювати 30 годин / тиждень тому платіжки за цей час будуть мізер (відпускні). Після цього я буду продовжувати на неї працювати до федерального етапу. Там далі планую перейти на іншу працю. Дякую
-
Так, перепрошую 😁
-
Спробуйте зробити документ-підтвердження, що за вами зберігається ваше робоче місце. Я робила щось подібне в Уераїні, коли сюди збиралася на візітор візу. Можу скинути зразок
-
Отож бо Я про ці всі нюанси переживаю. Щоб не було такого коли вони запросять платіжки по безперервній праці на протязі пів року в мене вийде що я на 6 місяці вийшла у відпустку і вони мені не зарахують 500 балів Якщо є чітка відповідь на питання прошу пане wes дайте її Від цього буде залежити коли брати мамі білети з України
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи можу я подавати на номінацію та піар свого молодшого брата ( йому 18 років) разом з собою ? Дякую
-
Користувач yenikieiev, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Подскажите, а б..") не відповідає мові правил чату.
-
Подскажите, а баллы снимают , если до Манитобы жил в какой то другой провинции два месяца? Это как то влияет на номинацию от провинции?
-
Дякую
-
Добрий день! Хто працює далекобійником і вже подавав на EOI до вас таке питання: при підрахунку балів є пункт "Повністю визнаний провінціальним ліцензуючим органом" за який дають 100 балів. Так от, професія далекобійника вважається ліцензованою в цьому випадку?
-
Однозначно, краще мати підтвердження