Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, чи вірно розумію. Оплата за розгляд і отримання pr на сім‘ю з 5 осіб (два дорослих і три дитини) буде коштувати - 3420 + 500 на заявку для номінаціі? На початку оплатити C$500. Потім оплата на федеральному рівні по C$1365 за кожного дорослого та по С$230 за дитину в аплікації? Чи я щось не так рахую? Плануємо подаватись по SWM. Дякую
-
На попередній сторінці є розділ net worth, тобто ваші збереження - ваш борг (кредити тощо) = ваші власні кошти. Ось це скопіюйте и вставте сюди. Якщо боргів немає, просто укажіть суму коштів на рахунку яку ви заявили до цього
-
Одну суму, тобто скільки буде у вашій виписці із банку. Якщо 14000 і без боргів, то стільки і указуйте у обох випадках. Net worth 14000
-
Якщо немає жодної можливості отримати ці документи, спробуйте написати листа пояснення чому ви не можете їх надати. Не факт, що спрацює, але спробувати варто
-
Хто може підказати в декількох питаннях: 1) Якщо вказав на етапі заповнення суму наявних коштів більшу ніж мінімально необхідна, скажімо 16000, замість 12000 необхідних (якщо мова про подружжя). Чи потрібно утримувати всі ці кошти на рахунках впродовж всього федерального етапу чи тільки мінімально необхідні 12 тис. ? 2) Чи нормально вказати суму коштів більшу мінімально необхідної, але меншу ніж буде у виписках з рахунків ? Наперед дякую за відповіді.
-
Всім привіт! Можливо тут є хтось в пошуках житла) Я переїжджаю по роботі та перездаю 1 бедрум квартиру починаючи з 1 червня за адресою 120 Donald Street, Winnipeg. Квартира простора і має чудові види з вікна, особистий балкон. Я проживав в ній лише 3 місяці після ремонту. Будівля охороняється вночі. На даху є красива приватна тераса, що відкрита в теплу погоду. Крита стоянка доступна за 65$/місяць. Зручна транспортна розв'язка та 10хв пішки до парку Форкс. Вартість оренди 1352$/місяць включно з водою, перші півмісяця безкоштовно при заселенні 1 червня. Контракт до травня 2024 з можливістю продовження. Також можемо домовитись про два робочі столи з кріслами, матрац і робот пилосос, якими я користувався. Більше фото є тут. Пишіть в особисті або дзвоніть +14317887649, можу влаштувати особистий або віртуальний перегляд в будь-який день/час.
-
Доброго дня. Якщо хтось подавався на номIнацію через друзів у Манітобі, можна вам задати пару питань? Близькі друзі це як довго ви знайомі або як часто спілкуєтеся? Які параметри
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
-
Не компетентна) але так і є, ваш баланс -6 тис і по нормальному вам потрібно це указати в вашій заявці, але то не дуже добре