Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Ще знайшла по групі - знайомство тут через роботу чи житло. Це так? І що бажано дружити більше року, чи строк не стільки важливий скільки зв’язок?
-
Нормальна. Так і робіть. Я вказав, що маю і "заморозив" свої заощадження
-
Вважаю, так. Я так само зробила, вказала суму менше, ніж фактично на рахунках, питань не було. Головне, щоб не менше
-
На якому етапі? Поділіться, будь ласка
-
Ділюся,інформацією щодо форми 5604 для дітей до 18 років, батьки або олин з батьків яких не імігрують з нею. Потрібно зробити так. Англійську версію батько (якщо він відсутній) просто підпише. Далі потрібно перекласти ту форму на українську мову. І ще раз підписати, але вже в присутності нотаріуса. І щоб нотаріус той документ завірив. Бо нотаріуси в Україні не завіряють документів на англійській мові. Як зроблю і відправлю. І дай Бог, пройде, то додатковою інформацією поділюся одразу 🙏 Нехай всім щастить!
-
Я знаю, але ж переклад буває теж різний. Я зробила запит до декількох фірм, що займаються перекладом, зараз чекаю на відповідь. Для мене це також актуальне питання оформити цю форму
-
🇨🇦🇺🇦 Можливо комусь буде корисно🇨🇦🇺🇦 👉👉 Чат міста Ванкувер-t.me/UA_Vancouver
-
Ця форма йде англійською мовою
-
Або можно спробувати звернутися до бюро переводів, які роблять переклад та нотаріально завіряють свій переклад. Ви заповнюєте форму на українській мові,а вони перекладають і завіряють у свого нотаріуса. Як варіант спробуйте так.
-
Доброго вечора. Потрібна інформація. Підкажіть будь ласка чи продовжують далі в Манітобі, безкоштовне житло (1 місяць) та чи буде ще можливість отримати допомогу 3к$? З того що мені відомо ця допомога дійсна тільки до липня, а далі як? Чи може є якась інформація по цій справі? Дякую 🙏
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Вітаємо, Artur Pohrebniak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть ,будь ласка,чи треба класти галочку в цьому пункті?
-
Чи може інша людина оплатити за учасника?
-
Є звичайна картка
-
Немає кредитки.Чи є інші методи.Наскільки відомо здача у Вінніпезі.Можливо є реквізити оплати.