Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
я не маю payroll check У вас має бути документ про підтвердження виплати зарплати
-
Дякую, зараз тоді буде платити мені на картку,бо думали щоб гроші не ганяти з картки на картку то він мені дає готівку коли мені треба та сам сплачує за дом та комунальні зі свого особистого рахунку. Зразу як то не думали про PR що це буде важливо .Нвчого я дуже не поспішаю ще 6 місяців пороблю,хоча вік піджимає.Дякую ще раз
-
Дякую. за відповідь.
-
Там є також питання про роботу у уряді різних рівнів. Тому це потрібно вказувати.
-
@weswestern, доброго дня. Маю наступне питання щодо заповнення форми IMM 5669, розділ про членство в асоціаціаціях та організаціях. Чоловік був в минулому депутатом сільської ради, але ні в будь-якій партії, чи організації не був/є членом. Потрібно вносити дані про минуле депутатство в цю секцію?
-
Дякую ви мене обнадіяли.
-
Готівка також окей. Просто мають бути paystubs у вас. Це є закон. Готівка чи чек чи на рахунок у банку - не має значення. Головне - у вас має бути виписка, що вам виплатили зарплату кожних два тижні чи щопівмісяця
-
Школа UKNOW пропонує уроки англійської, польської, словацької, української (для дітей які хочуть підтягнути англійську мову на канікулах) ~Цікаві уроки з сертифікованими вчителями ~Доступні ціни ~Гнучкий графік який підберемо саме для вас
-
ну так би і висловилися, що на вашу думку, можна і так і так. до чого оці вправи у шеймінгу?
-
В тому, що все одно, як ви напишете
-
так. В чому користь вашого коментаря?
-
Ви серйозно вважаєте, що це дуже складне та важливе питання, яке треба задавати в чаті на 6000+ чоловік? Що імміграційний офіцер не зрузуміє де там у вас вулиця, а де номер будинку?
-
І у нього чеки помісячно відчисення в фонди, потім він вам мав за 22 рік дати форму т4 , ви її в податкову. Так робили?
-
А про загальнуканадську регістрацію компанії з робочим місцем онлай, в Манітобі задавали питання?
-
На що спираються?
-
Це Ви задали і така відповідь була?
-
Якщо компанія не має офісу у Манітобі, то це не підходить.
-
Офіцери це добре, але подавали люди з ідентичними ситуаціями, один офіцер не прийняв документи, інший -ні. Треба розуміти на що ви спираєтесь, якщо Вам відмовлять і як Ви їм будете доказувати, що те, що не заборонено, дозволено. Чи яка у вас там базова лінія буде. Теоретично, адвокат в майбутньому може з ними добитися рішення якщо вибере для вас правильну лінію. Це не конкретно ваш кейс. Взагалі. Або просто подати і дивитися, що зтого вийде...
-
Це не той офіцер, що без английскої сказав, що не можна податися і що не знав , що вибірні особи не можуть бути другом?
22 Jan 2023, 05:40
61944/230616
12 minutes ago