Імміграція до Манітоби
-
Так, чітко сказали, що компанія має мати зареєстроване місце діяльності в Манітобі.
-
І що не зрозуміло? Чітко пише place of business
-
Звичайні офіси. Навіть у фоп в Україні є адреса реєстрації . Якщо Вам не подобається відповідь, це не значить, що це не так
-
Ви колись писали, що у вас друг заступник мера міста. От звертайтеся, щоб він вас познайомив із керівництвом провінції, яке відповідає за імміграційні програми
-
Your employer must be incorporated or registered by or under an act of the legislature of a province or the Parliament of Canada and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba.
-
Сайт програми буде оновлюватися, але це не швидкий процес. Пишіть самі до MPNP і виясняйте. У вас постійно претензії до інформації від волонтерів.
-
Бо 21 сторіччя купа людей онлайн, які офіси
-
Добре би було дати посилання
-
На зустрічі були кілька представників від MPNP, в тому числі і директор програми.
-
Вище в чаті люди писали, що ходили і їм так відповіли...
-
Це що було? Я нижче дав посилання...
-
Дякую. Я це й мав на увазі.
-
Ви перечитайте весь документ про реєстрацію , а не уривки. Ви можете зареєструвати її хоч і будці
-
Я маю компанію, яка зареєстрована на мою домашню адресу у Манітобі. І цей адрес є бізнес-адресою. Моя компанія наймає працівників із Манітоби, які будуть працювати по ремовту на мою компанію. Такий сценарій дозволений.
-
Business-use-of-home expenses - Canada.ca www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/sole-proprietorships-partnerships/report-business-income-expenses/completing-form-t2125/business-use-home-expenses.html
-
Place of business чи establish production capability, що вони мають на увазі офіс?
-
Можете підказати чи Place of business прописується в робочому контракті чи це необхідно питати напряму у роботодавця?
-
Та це питання, в принципі, більше, бо тут багато людей цікавляться.
-
Але! Будьте дуже уважні. Багато агентств набирають персонал, кажуть, що люди будуть працювати у Манітобі на манітобська компанію, але по факту цього немає. Потрібно чітко питати, де є place of business.
-
Мене більше цікавила дефініція place of business
22 Jan 2023, 05:40
61968/230494
4 minutes ago