Імміграція до Манітоби
-
Я так скучала по вкусу наших сигарет Но наконец местные друзья подсказали, у кого взять аналогичные Уже три месяца заказываю и все шикарно, не могу поверить нашла что-то родное на чужбине Если кому-то тоже актуально - с радостью поделюсь контактом
-
Це вимоги для тих документів, які обов'язково треба буде додати на федеральному етапі: *Travel documents and passports *Confirmation of Nomination *Proof of language proficiency *Police certificates and clearances *Photo(s) *Birth Certificates
-
@Bomber_M1 хоче кікнути @shvetsmaria2663 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую! Ще у цьому гайді (www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep73) є вимоги щодо посвідчення фотокопій Мається на увазі, що ті оригінали мені треба роздрукувати, засвідчити так як написано, а потім відсканувати? Бо написано, що тільки уповноважені особи мають право засвідчувати. На провінційний етап просто вантажив скани з оригіналів, а на федеральний треба і скани оригіналів (кольорові) і скани посвідчені (чб із кольоровим засвідченням)?
-
Підкажіть, будь ласка, в розділі Adaptability ( intended occupation) для заявників, які вже працюють в Манітобі просять вказати професію, за якою вже працювали і вам запропонували роботу на повний робочий день. Питання таке, яку професію вказувати чоловіку, якщо він зараз працює на survival job, але в пошуках роботи за професією ?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хорошого еміграційного консультанта за нормальну ціну.
-
Мені здається, ви про те, що стосується фотографій
-
Я не бачила в групі згадок, щоб хтось окремо якось засвідчував скани оригіналів 🤔
-
Будь ласка, ось у чеклісті форма IMM 5406. Якщо ви подивитесь у саму форму, то там все побачите: і інформацію про братів-сестер, і дітей, і батьків. Ось посилання на форму www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5406e.pdf Однак, її можна заповнити повністю електронно через Permanent Resident Portal
-
Добре, дякую =) До форми ще не дійшов. Вибачте, якщоо що =)
-
Мова про форму йде. Чекліст - це просто чекліст. Ви повинні дивитись у кожну форму, щоб не пропустити якусь інформацію
-
Можливо десь в самій формі. Бо навіть тут на вашому скріншоті я бачу головного апліканта, подружжя та діти. І більше нікого
-
Нема за що вибачатись. Просто звертаю увагу, що у чеклісті перелічені форми, а детальна інформація у самих формах
-
Підкажіть, будь ласка, в такому питання: в закордонному паспорті ім’я та прізвище написані виключно великими літерами, чи писати в EOI теж тільки великими, чи лиш першу літеру з великої ( Ivan Ivanov чи IVAN IVANOV) ? Чи без різниці?
-
Підкажіть ,будь ласка, я заповнюю документи на федеральний етап як Common-law і бачу у вимогах форму 5409, хтось вже заповнював таке? Дійсно треба нотаріально завірити цю форму?
-
You must download, complete, digitally sign, and upload all the forms you need for your application. Do not print and scan any of these forms. Please refer to the program guide for exceptions.
-
Там написано, що не треба роздруковувати
-
Я писала тільки перші великі
-
Підкажіть по формі IMM 0008_SCH4 (одна з форм, що заповнюється в ПДФ) де вказується, номінація, кошти і т.п.. Цю форму необхідно роздруковувати та підписувати власноруч? Чи просто вказати ФІ та просто зберегти та загрузити? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
62031/229432
39 minutes ago