Імміграція до Манітоби
-
Добре, дякую =) До форми ще не дійшов. Вибачте, якщоо що =)
-
Мова про форму йде. Чекліст - це просто чекліст. Ви повинні дивитись у кожну форму, щоб не пропустити якусь інформацію
-
Можливо десь в самій формі. Бо навіть тут на вашому скріншоті я бачу головного апліканта, подружжя та діти. І більше нікого
-
Нема за що вибачатись. Просто звертаю увагу, що у чеклісті перелічені форми, а детальна інформація у самих формах
-
Підкажіть, будь ласка, в такому питання: в закордонному паспорті ім’я та прізвище написані виключно великими літерами, чи писати в EOI теж тільки великими, чи лиш першу літеру з великої ( Ivan Ivanov чи IVAN IVANOV) ? Чи без різниці?
-
Підкажіть ,будь ласка, я заповнюю документи на федеральний етап як Common-law і бачу у вимогах форму 5409, хтось вже заповнював таке? Дійсно треба нотаріально завірити цю форму?
-
You must download, complete, digitally sign, and upload all the forms you need for your application. Do not print and scan any of these forms. Please refer to the program guide for exceptions.
-
Там написано, що не треба роздруковувати
-
Я писала тільки перші великі
-
Підкажіть по формі IMM 0008_SCH4 (одна з форм, що заповнюється в ПДФ) де вказується, номінація, кошти і т.п.. Цю форму необхідно роздруковувати та підписувати власноруч? Чи просто вказати ФІ та просто зберегти та загрузити? Дякую
-
нема різниці
-
Дякую
-
Там десь в інструкціях, здається, було, що треба написати своє ім'я і прізвище, як у паспорті, і це буде вважатися як підпис у формі
-
Дякую. Так читала, але слово "підпис" мене збиває.
-
СВМ
-
Я після 6 місяців роботи в тір 2 подаюсь
-
ви по якому стріму? SWM?
-
Доброго вечора. Хтось може підказати: я в teer 2, подаю EOI, а мені каже здавати англ тест. Мпнп програма каже що не обов’язково якщо ти в teer 0,1,2. Чи є це обов’язковим?
-
Якщо вибираєте україну, то не пропускає
-
Country of residence Канаду писали ?
22 Jan 2023, 05:40
62041/229476
23 minutes ago