Імміграція до Манітоби
-
Якщо через особистий кабінет МВС. Вона має прийти в той же кабінет? Чи на е-мейл вказаний в кабінеті? І чи справді аж 30 днів треба чекати, як вказувалося при подачі?
-
Якщо ви маєте на увазі IMM 0008 SCH4 (required) та IMM 5690 (required), то їх треба завантажити, а потім відкрити та заповнити через Adobe Acrobat Reader — це захищені форми. Після заповнення через акробат рідер ви зможете зберегти зміни в ПДФ, для цього підходить безкоштовна версія програми. Заповнену форму зі збереженими змінами треба завантажити на сторінку аплікації на порталі. Просто відкриваєте посилання у браузері, потім тицяєте на кнопку Download, і вже з комп'ютера відкриваєте у рідері (його попередньо треба встановити, якщо ще не встановлено)
-
так, зможете) я змогла, а ви тим більше 😅
-
нема за що) але щоб відкрити і заповнити їх, все одно потрібен рідер get.adobe.com/ua/reader/
-
Підкажіть, будь ласка, в розділі про подорожі що ви вказали стосовно Канади?
-
Підкажіть, будь ласка, ви вже заповнили цю форму? Що ви вказували про приїзд і перебування в Канаді?
-
Привіт,підкажіть хто платив вже fees для федерального етапу,який пункт обирали?
-
Там десь зверху має бути потрібний пункт. Спробуйте це посилання: eservices.cic.gc.ca/epay/immigrationlist.do?lang=en
-
Підкажіть будь ласка мені. В мене атестат шкільний залишився дома( г. Горлівка) тобто перекласти та через нотаріуса завіряти його немає можливості. Що робити? Варіанти: 1. Перекласти і подати з печаткою неіснуючої днр,варіант 2 сканкопію нести на аделаіду і перекладати