Імміграція до Манітоби
-
Я поставила "Yes" на перше і третє питання в цьому розділі
-
Чи потрібно зазначати ще щось в тих запитаннях? Не до кінця розумію перше питання про: I have used English or ….йдеться за теперішню роботу чи попередні поза Канадою? Чи хтось знає?
-
Тоді які документи додати як доказ, адже вони потрібні якщо вибирається Yes
-
Ви ж щонайменше пів року в Канаді відпрацювали, і ці місяці точно використовували англійську на роботі! Я б ставила "Yes", навіть якщо б на попередніх роботах в Україні не використовувала б її
-
А я ні, тому тепер думаю що вписати😌, дякую)
-
так, на роботі використовувала й поза межами Канади, але не щодня, звісно ж)
-
Чи ви використовували англійську поза межами Канади чи тільки в Канаді почали ?
-
Я коли заповнювала розширену форму, робила print screens. Ось що я вказувала у боксах поряд з позитивними відповідями. Як бачите, про англійську на роботі писала, що використовую з серпня минулого року 😅
-
Дякую😊
-
так
-
Ви вже отримали номінацію, якщо можна дізнатися?
-
я ніяких документів, здається, не підвантажувала у розділ про мову, окрім результату тесту з англійської CELPIP 🤔
-
Вау, дякую)))
-
Ще питання до добрих людей😀 Чи в розділі Adaptability: job offer це той самий лист що надав роботодавець? І він додається в Employment та Adaptability той самий? Чи це щось інше?
-
так, те саме підвантажуйте
-
Ще раз дякую😌
-
Ви йдете через SWM чи SWO (програму для українців)?
-
А якщо це survival job? Як у випаду мого чоловіка ?
-
Teer код і назву вашої професії в Манітобі
-
Підкажіть,будь ласка, що писати у цьому розділі? Професію за якою я зараз працюю чи професію за якою я планую працювати у майбутньому ?
22 Jan 2023, 05:40
62206/231150
3 minutes ago