Імміграція до Манітоби
-
Вау, дякую)))
-
Ще питання до добрих людей😀 Чи в розділі Adaptability: job offer це той самий лист що надав роботодавець? І він додається в Employment та Adaptability той самий? Чи це щось інше?
-
так, те саме підвантажуйте
-
Ще раз дякую😌
-
Ви йдете через SWM чи SWO (програму для українців)?
-
А якщо це survival job? Як у випаду мого чоловіка ?
-
Teer код і назву вашої професії в Манітобі
-
Підкажіть,будь ласка, що писати у цьому розділі? Професію за якою я зараз працюю чи професію за якою я планую працювати у майбутньому ?
-
Дякую за допомогу
-
Для вас має бути код ідентичний до введеного в EOI формі, для чоловіка - знайдіть код його дипломованої професії і впишіть його. Потім треба буде розписати, як будете будувати карєру в цих teer у settlement plan
-
Swm
-
Пане Wes, Як там ваші знайомі без довідок з Китаю? Є інформація? Дякую.
-
Дякую
-
Ось як визначити TEER t.me/uccmb/67573?single
-
Дякую, собі я написала таку саму, а от чоловіку не хочеться так як він наразі працює на survival job. Звісно планує змінити. І нехотілось писати ту професію так як вона не зовсім то і професія
-
Я написала таку ж саму назву, як і поточна, хоча вона дууууже далека від освіти і всього попереднього досвіду роботи :)
-
Ух, я зрозумів. Дякую
-
Я ж писав тиждень тому, що вони через посередників почали робити, кожна довідка $1000.
-
Вирішили не ризикувати і не грати ігри із ircc.
-
Та там ще ті ігри з відправкою паспортів, а хто оновив чи інший паспорт зробив, чи був у різних провінціях- одним словом жах((
22 Jan 2023, 05:40
62218/233638
8 minutes ago