Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую. А провінція чи федеральний уряд не звертає увагу на громадянство дитини? Як один з факторів, який полегшує міграцію?
-
Ні, головний аплікант має здавати мову та відповідати критеріям. Тільки бали головного апліканта враховуються для ЕОІ
-
Якби полегшувало за 9 місяців уже було би 27000 ньюкамерів у Манітобі))) і ще з мільйон інших
-
Ну якщо вам відмовлять у ПР, то всі виїдете, а дитина потім у 18 років зможе повернутися у Канаду
-
Сам
-
Тут у чаті виключно люди, які самостійно іммігрують, без імміграційних консультантів
-
Чи в мене одного щойно в Дії взагалі пункт про довідку про несудимість зникнув?
-
при чому тисячі людей.
-
в додатку пункт зник, на сайті:
-
Хммм...
-
В мене теж
-
Я взагалі через сайт напряму довідку замовляв, швидше було ніж через дію vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
База одна, Дія тягне звідти теж. Qr код, синя печатка, підпис уповноваженої особи на документі стоять
-
Вона тут така сама як через дію? Теж завіряти не треба?
-
Підкажіть, будь ласка, які саме документи треба завіряти та чи взагалі це потрібно?
-
Доброго вечора. Таке питання. Якщо на протязі федерального етапу мій celpip test буде страрший за 2 роки, чи можуть і чи будуть вони питати зробити новий свіжий тест?
-
Теоретично так, але у більшості випадків ваша аплікація заморожується після AOR. Тому офіцер може і не питати про новий тест
-
www.google.com/amp/s/www.canadim.com/blog/what-is-an-aor-in-canadian-immigration/amp/
-
О’кей дякую
-
Унікальний номер вашої справи і підтвердження, що перший етап прийому документів на фед рівень пройдено
22 Jan 2023, 05:40
62260/234208
less than a minute ago