Імміграція до Манітоби
-
В мене теж
-
Підкажіть, будь ласка, які саме документи треба завіряти та чи взагалі це потрібно?
-
Доброго вечора. Таке питання. Якщо на протязі федерального етапу мій celpip test буде страрший за 2 роки, чи можуть і чи будуть вони питати зробити новий свіжий тест?
-
www.google.com/amp/s/www.canadim.com/blog/what-is-an-aor-in-canadian-immigration/amp/
-
О’кей дякую
-
Унікальний номер вашої справи і підтвердження, що перший етап прийому документів на фед рівень пройдено
-
AOR це звіт після подачі всіх документів на federal?
-
Підкажіть, будь ласка, хто проходив процедуру з дипломом? Сплатив на сайті та передав документи в apostille.in.ua. Поки чекаю відповіді, а ось на сайті WES чи потрібно щось завантажувати або апостиль самі все їм надішлють?
-
Я завантажила в додаткові документи на федеральному рівні. Там є можливість додати рядок Proof of Medical Exam. Але це все не є обов'язковим, і воно й так має бути в їхній системі
-
На сайті WES нічого робити не потрібно (головне дійти до етапу, коли вони чекають на ваші документи). Коли Апостиль опрацює ваші дипломи, то направить всі необхідні документи без вашої участі. Згодом ви отримаєте email з інформацією, що документи отримані і починається процесс оцінки. Наступний email вже буде з інформацією про результати евалюації.