Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, чи дійсно потрібно знімати якісь обмеження з work permit для подачи документів на номінацію провінції, якщо на самому документі і так вказано Open?🤔 Намагалась знайти інформацію й порівняти в чому різниця в Work пермітах і так нічого офіційного не вдалось знайти. Допоможіть, будь ласка, порадою. Дякую😊
-
Можу порекомендувати свого перекладача. 80% документів у нього перекладала і ми отримали PR. Жодних уточнень чи дозапитів не було ні на провінційному, ні на федеральному етапах👌🏼 По ціні і по термінах я не зорієнтую, це все індивідуально. Так як я ще в Україні, то переклади я забирала самостійно. Того щодо сканів, якщо ви в Канаді вже, треба домовлятись з ними. Вони приймають скани документів і відправляють вам теж у гарній якості скан перекладу. Для подачі не потрібні паперові оригінали на руках, адже все завантажується онлайн. Також вони можуть пропонувати вам робити нотаріальне засвідчення, але ви відмовляйтесь, бо для Канади того не треба, вони не дуже в тому розбираються. Ось це номера Данила Олеговича з візитівки. +380 (68) 146 01 56 +380 (50) 671 48 58 тут писати через вайбер можна. А і ще ось їх робочі години по Києву👌🏼 пн.–пт. 9:30 – 18:00; сб. 11:00 – 16:00 litera-shop.com.ua/movni-posluhy/
-
Привіт, питання. Якщо у мене дядько має пр, а двоє його дітей є громадянами Канади, мені подібно від всіх них скан паспорту (пр картки) і мед карти, чи ще щось щоб доказати що вони мої родичі?
-
Можете спокійно через Emerson границю перейти, там найменше прикордонників 🥹
-
На Special immigration measure for Ukrainians потрібно набрати 60 балів. Якщо ви набираєте, то ок, можна пробувати подаватися, але у будь-якому випадку офіцер буде вивчати ваші зв'язки із іншою провінцією. Порада: створіть ЕОІ, не сабмітьте, просто подивіться як працює система вибірки. t.me/uccmb/76607
-
Планую йти по свм, зв’язок через роботу, але родичів теж потрібно вказувати, бо якщо не вкажу - то виходь обманув імміграційну службу (якщо така існує?) там ж є пункт про родичів, чи є родичі в провінції і тд..
-
Навіть якщо я йду по свм?