Імміграція до Манітоби
-
Планую йти по свм, зв’язок через роботу, але родичів теж потрібно вказувати, бо якщо не вкажу - то виходь обманув імміграційну службу (якщо така існує?) там ж є пункт про родичів, чи є родичі в провінції і тд..
-
Навіть якщо я йду по свм?
-
Дякую!
-
Дякую за допомогу!
-
Немаю після шкільної освіти і досвіду роботи який можна підтвердити
-
На жаль ні(😅
-
Окей, дякую велике!
-
В мене перміт з обмеженнями. Номінацію вже отримала
-
Are you planning to cross the border without visa? Don't think it is a good idea. To get financial assistance you need to have CUAET visas. As far as have them, you can cross the border anywhere.
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
-
Всім привіт. Планую подаватись. Так і не знайшов повного переліку всіх документів які необхідно перекласти, завірити і надати. Можете будь-ласка поділитись максимально розширеною інформацією. Хочу якомога більше підготуватись. Дякую