Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Добрий день. Не знайшов у пошуку чату. Де починати федеральний етап. Дайте будь ласка лінк.
-
Я собі встановила WPS office, 7 днів юезкоштовна версія. Редагую всі документи, змінюю флмати, розмір і тд
-
1.Заперечення 2.Злість 3.Торг 4.Депресія 5.Йдеш сканувати, переводити у відповідний формат і на відповідну мову, правильно іменувати (слідкуючи за мінімальною якістю фотокопій та максимальною вагою) ті три кляті коробки с документами для всієї родини, бо якого біса я мушу платити декілька кусків якимось консультантам просто за заповнення заявок.
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка , як чоловік може податись на ворк перміт, якщо ми одружились в Канаді ( чоловік не українець). Дякую
-
Прошу всіх не забувати, що ця довідка має термін придатності для Канади в один рік. Можу привести свій приклад, коли я взяв цю довідку, з однієї країни де жив, в черні минулого року і явно я не встигну податись на федеральний етап через місяць. Тобто мені буде потрібно заново брати цю довідку і переводити. Але я став трохи розумніший і поки не отримаю номінацію нічого робити не буду.