Імміграція до Манітоби
-
60 набрати не проблема
-
Не правильно. 60 балів для special immigration measure for Ukrainians.
-
Чудово, дякую. За два місяці перевірю)
-
Немає ніяких 3 років для SWM.
-
Дуже вдячна учасникам цієї групи за те, що ділитеся важливою інформацію! Завдяки цій інформації сьогодні отримала номінацію. Подала заявку 18,04, сьогодні вже надіслали сертифікат на номінацію❤️
-
Не потрібно. Завантажувати лиш документи згідно списку
-
Підкажіть, на федералці потрібно підгружати proof of work experience? Бо там не бачу потрібного поля, чи просто загружати як other всі доки Дякую
-
Доброго дня. Бачу повідомлення, що дехто на федеральному етапі створював у ворді таблицю 5669. Чи ділився хтось нею в групі в ворді?
-
Там не лише освіта, але так. Я теж пам'ятаю, що вона там є, бо не поміщається
-
Це таблиця щодо освіти?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо на номінацію не клеймила попереднього досвіду з України та не вписували його в анкеті( бо не могла підтвердити) Що роботи на федеральному етапі? Потрібно вписувати цей досвід? Чи пропускати? Якщо вписувати, то потрібно додати лист пояснення чому не клеймила на номінацію. Дякую
-
Я не знаю чи правильно, але я відтворювала тільки частину з освіти
-
Дякую, звернусь що Вас завтра) Я думала, що це всю форму потрібно створювати, а що можна частину не додумалась)
-
У мене збережено тільки по освіті. Я тільки цю форму робила додатково. Якщо буде ще актуально на завтра , нагадайте мені завтра я вам скину. До завтра не буду мати доступу до компа
-
Дякую) А додавати лист пояснення для офіцера? Чи не потрібно
-
Ви маєте вписати весь досвід за 10 років, включно з безробіттям та декретними відпустками. З підтвердженням чи ні. Без пропусків
-
Дякую
-
Не потрібно
-
Так, надають.
-
Всім привіт. Чи надають ще готель в Вінніпег? Може є в когось вакансії на будівництві?
22 Jan 2023, 05:40
62664/229857
7 minutes ago