Імміграція до Манітоби
-
Адреси, назви частин, посади і т д
-
Відразу всю інформацію і було подано. Це специфічні запитання прийшли
-
Так зразу подавати треба всю інформацію і по армії так
-
Це вже сформована анкета, яка генерується одразу після подання на візу. Це було рік тому, хз можливо зараз трохи інакша.
-
Не зовсім рандомно. Коли людині через три місяці приходить лист з запитом на його поліцейську діяльність, це саме вибірка людей, що працювали у внутрішніх органах.
-
Є групи людей, що чекають віз там рандомно люди чекають до року ...немає там логіки Як і в номінації, тут пишуть хтось за місяць, а хтось 6 чекає уже. На жаль, так ця система працює ...
-
Дякую за рекомендацію
-
А ви ще додайте, більше-не менше.
-
Вони такого не просять. Лише таблицю на заповнення прислали
-
Все одно він треба і там ці питання включить
-
Хай візьме референс з роботи в поліції і їм відправить
-
Чи брали участь у затриманнях, допитах, арештах. Так це основна їх робота, що за питання. Або чи проходили якісь навчання військові.
-
Та ні, він працював 7 років у звичайній поліції, а зараз вже давно вчитель у школі.
-
Наприклад, що специфічного...
-
Звичайно, приходять , посада, місяць не вказали ... поспілкуватися треба з іншими людьми , там набір є того що треба
-
Чоловік не люстрований? Ну типу Беркут або внутрішні війська 2014?
-
Користувач ElSombrero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("До сроку вклейк..") не відповідає мові правил чату.
-
Чому рандомно? Ваш паспорт дійсний до наступної вклейки фотографії за віком
-
Та ж фігня) якраз вчора заповнював. Тому послухаю)
-
Доброго дня☀️ Підкажіть будь ласка що вказувати при подачі на федеральному етапі, якщо в українському паспорті немає expiry day? Я можу рандомно накинути 20 років з дня видачі і все? Бо без цьої дати мене не пропускає вперед 🥲
22 Jan 2023, 05:40
62897/238481
about 2 hours ago