Імміграція до Манітоби
-
Вони такого не просять. Лише таблицю на заповнення прислали
-
Все одно він треба і там ці питання включить
-
Хай візьме референс з роботи в поліції і їм відправить
-
Чи брали участь у затриманнях, допитах, арештах. Так це основна їх робота, що за питання. Або чи проходили якісь навчання військові.
-
Та ні, він працював 7 років у звичайній поліції, а зараз вже давно вчитель у школі.
-
Наприклад, що специфічного...
-
Звичайно, приходять , посада, місяць не вказали ... поспілкуватися треба з іншими людьми , там набір є того що треба
-
Чоловік не люстрований? Ну типу Беркут або внутрішні війська 2014?
-
Користувач ElSombrero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("До сроку вклейк..") не відповідає мові правил чату.
-
Чому рандомно? Ваш паспорт дійсний до наступної вклейки фотографії за віком
-
Та ж фігня) якраз вчора заповнював. Тому послухаю)
-
Доброго дня☀️ Підкажіть будь ласка що вказувати при подачі на федеральному етапі, якщо в українському паспорті немає expiry day? Я можу рандомно накинути 20 років з дня видачі і все? Бо без цьої дати мене не пропускає вперед 🥲
-
Так а що там написано? Просто скинули сервіси які вам можуть бути потрібні якщо ви тільки прибуваєте до Канади.
-
Блін. Наступна вклейка в 25 мала бути. Мені 26, в Україні не був вже більше двух років. 🤔 Загвоздочка
-
Кому на федеральному етапі приходив такий лист? Це гарний знак? Це вже після отримання номеру профайлу.
-
я ставив дату наступної вклейки фото і додавав пояснення в листі
-
Насправді, пройшов тільки місяць після подачі аплікації, тому я й питаю, бо все виглядає навпаки якось швидко, тому хочеться розуміти, на якому етапі людям такі листи приходили
-
Так і без того треба думати про хороше. Погане саме про себе буде давати знати, якщо ще й думати про нього то й жити буде важче 😉 все в процессі, все буде, розгляд до 20 міс, гадаю вони ще не пройшли тому й не треба завчасно хвилюватись.
-
Типу так, але ж хочеться думати про хороше)
-
я отримав запит на паспорт на вклейку візи через 2 тижні після такого email.
22 Jan 2023, 05:40
62905/238481
about 2 hours ago