Імміграція до Манітоби
-
Так, потрібно вказувати освіту всіх, хто з вами подається.
-
Працюйте, живіть, розвивайтесь. Чого собі голову забивати тим що від вас не залежить 😊
-
Тобто, якщо ми подаємося всі разом сім'єю, то нам піару не бачити 1-2 роки точно?
-
😰😰😰😰
-
Я головний аплікант і через місяць вже подаю на номіні. Чоловік в Україні , четвертий місяць чекає просто на підтвердження візи. Але, виходить, що через минулу роботу чоловіка чекати нам всього доооовго - і номіні, і піару.
-
Не простіть рекламу тут. У цей чат ідіть t.me/ManitobaLife
-
Головний аплікант з тими, хто вже тут, може залендитися першими. Той, хто поза межами Канади, матиме до 6 місяців з дати видачі імміграційної візи. Візу CUAET при цьому скасують.
-
4 місяці це не довго. Племінникам моєї дружини запит на паспорти прийшов 22 травня, подалися 8 листопада.
-
Це добре, а то мій знайомий мене переконав, що правоохоронцям взагалі не дають ні візи, ні піару, а ми ж в одній зв'язці. Надіюся, що це не так, бо логіки не бачу у цьому.
-
Ні, номінацію дадуть швидко. Щодо ПР, то чоловіка будуть довше перевіряти, це точно. Але отримати ПР ви зможете тут без нього.
-
У чаті є жінки, які отримали ПР без чоловіків, хоча ті були в аплікаціях. Чоловікам також погодили імміграційні візи, але навряд чи зможуть залендитися вчасно. Треба буде писати до IRCC з проханнями продовжити імміграційні візи для чоловіків.
-
Ого, нам з сином за 1,5 місяців видали. Та все одно поки війна, виїхати неможливо, то будемо чекати та надіятися на краще.
-
Все буде добре))
-
Класс, швидко) сподіваюсь і у мене так буде, подалась тиждень тому)
-
3 тижні
-
Через скільки часу з моменту подачі отримали номер файлу?
-
А, тобто можливо, що комусь із сімї видадуть раніше? Я думала, якщо видають, то відразу всім, коли перевірять кожного
-
Чекайте лист про погодження ПР аплікації.
-
Ви пропустили мої слова: погодять ПР всім одночасно, але залендитися можна у різних час. Головне, щоб головний аплікант пройшов процедуру лендінгу найпершим. Процедура лендигу завершує процес ПР.
-
З додатку Дія не підходить?
22 Jan 2023, 05:40
62928/230800
about a minute ago