Імміграція до Манітоби
-
Довідка про несудимість з Польщі через довіреність: 1. заповнити бланк довіреності на знайомих/родичів у Польщі 2. оплатити довіреність та послуги 3. довірена особа на місці йде у місцеве відділення і подає запит 4. оригінал отримуєте поштою від довіреної особи
-
Вітання всім! Можливо хтось знає, як потрібно повідомити офіцера про зміну посади. Сьогодні отримала invitation to apply, також мене сьогодні повідомили на роботі про підвищення. З 1 червня буде трохи інша посада і зарплата, але відділ той самий. Чи можу я подати документи з теперішньою посадою, а після отримання листа від роботодавця додати його до аплікації, чи краще зачекати і податися на основі нової посади? В мене майже всі документи готові, хотіла б вже засабмітити все і мати спокій…
-
Я робив через людину. Він скинув мені бланк довіреності, я його роздрукува, підписав, відсканува та йому відправив. На наступний день, він скинув мені довідку про несудимість.
-
Той який він прислав, так. Що до якихось інших, не знаю
-
доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, з приводу одного питання. Ми отримали номінацію, будемо подаватись на федеральний етап. Основний заявник чоловік. А у менe була зміна працедавця після подачі. Тобто до 1 травня я працювала на remote contract на міжнародну компанію, що і вказано в заявці. Але з 1 травня у мене новий контракт, теж remote, я залишилась на цій-же посаді, загальна компанія ця сама, але сам контракт підписаний з канадською фірмою-посередником, яка зареєстрована Альберті. Загалом я знаходжусь в Манітобі і податки також йдуть до Манітоби. Підкажіть, будь ласка, так як я не основний заявник, чи потрібно про це повідомляти mpnp/іміграційного офіцера? Маю на увазі показувати їм новий контракт/confirmation of employment? Дякую!
-
Доброго дня. При заповненні форми, де потрібно вказати чим займався останні 10 років є примітка, що ті періоди включають в себе відпустки. Звучить дивно, який тип відпустки вони можуть мати на увазі? За свій рахунок, декрету? Чи просто вказати : роки праці, безробіття, навчання...?
-
Підкажіть будь ласка, етапи подачі документів: 1. EOI 2. Післа отримання номінації SWM, потім вже федеральний етап?
-
Підкажіть будь ласка, є диплом спеціаліста, які бали треба за нього клеймити? Чи може він бути прирівняний до магістра, чи краще не резикувати і клеймити бали як за бакалавра? Чи потрібно робити веріфікацію диплома через WES для федеральної та провінційної програми або достатньо перекладів?
-
Оцінку через WES можна не робити, це обов'язково тільки, якщо йдете по Express Entry. Щодо диплому спеціаліста, то тут я не підкажу. Якщо не помиляюсь, пан Wes писав, що MPNP прирівнює дипломи спеціаліста до магістра в 99% випадків, якщо це була денна форма навчання (full time). Пошукайте це по чату, можливо знайдете його повідомлення.