Імміграція до Манітоби
-
Мнда...вы себе вважаєте кращою за інших? Життя штука непередбачувана. Якщо ви набираєте більше балів, ніж Анна да цією програмою, це не значить,що ви краще чи сильніше за неї. Можливо ви вже завтра будете за межами Канади, а Анна буде жити тут.
-
Можливо, їм вдалось дочекатись, коли планку знизили при відборі з пулу
-
Ну ми ж не кажемо що ті найкращі найкращі у всьому, вони відповідають критеріям, їх бали найбільші. Цього достатньо
-
Я от часто дивлюсь на деяких, явно не корінних і не розумію, яким чином вони потрапили в "найкращі". Чисто без расизму зауваження.
-
Насправді так і є, вся система створена для того щоб брати не всіх підряд, а тільки найкращих.на це націлена як провінційна програма, так і федеральна по express entry. Тому апліканти мають зробити максимум щоб отримати додаткові бали. Високий рвень мови, 2га мова, освіта...
-
Ну а навіщо тоді всі ці бали/пули?! Зараз ще прийдуть люди з гарною англійською , і наберуть близько 900 балів. От і все!
-
Хм, прикольно
-
Ну значить - виживає найсильніший.
-
Я про те ж і кажу,що ви маєте бали за усі критерії. Не усі їх мають
-
Ні! Clb 5, вища освіта, 4 стажу в Україні , 6 місяців роботи в Канаді в вік 21-45! На чому базується це ваше твердження?
-
Щоб отримати більше 800 треба мати уже по максимуму, навіть з мовою.
-
Так
-
А взагалі то , я все можу😎!!
-
Скільки вже на welarc чекаєте?
-
Іноді люди рахують бали за мову не вірно - треба додавати всі модулі , я намагалась розібратись , от і все
-
Чому скажені, якщо за канадський досвід дають 500 балів?!?
-
Людина написала, що не может набрати) а ви така "а я можу"😂
-
Я просто рахую, бо ми всі тут в одному човні
-
Ахах...звучить наче ви хвалитись аїаївї
-
Ну я про те ж . Добре що не 928😂
22 Jan 2023, 05:40
6304/230455
2 minutes ago