Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Вітаємо, Kilav! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html. Згідно вимог, паспорт не має бути прострочений. На мою думку, подовжений -не є прострочений
-
ця інфа не про PR Консул подовжує паспорт на 4 роки, думаю це не проблема, але треба уточнення
-
А якщо дитина 1 рік, вписана в паспорт мами і там віза. Можно подаватися на Пр ? Чи обов’язково потрібен окремий паспорт дитині? Можливо були такі випадки
-
Паспорт має бути постійно дійсний на території Канади, як і робочий перміт чи віза рекордс. Інакше це порушення імміграційного законодавства.
-
Кожен має мати документ.
-
А якщо немає нового паспорта, то що ж не подаватись . Виготовлення нового займе як мінімум 3 місяці + проба переробити перміт, а це ще кілька місяців
-
Все ок, якщо паспорт продовжений. Він дійсний.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, я вказував при подачі eoi одну позицію, але зараз, при подачі на провінційну номінацію я переходжу на іншу позицію але teer такий ж самий. Чи потрібно мені десь це вказувати чи просто заповняти вже з новою позицією та підвантажити лист від роботодавця?
-
Перезавантажив сторінку.
-
А як у вас вийшло? У мене увесь час прмилки
-
Так, дуже дякую!
-
Дякую! Я теж це прочитала. Та консул не приймає на подачу на паспорт, тільки електронна черга. Сьогодні у більшості ті записи були не підтверджені і не працювали
-
В Україні, у будь-якому бюро перекладів, або у приватного перекладача, якщо в нього є печатка і він може завірити переклад афідевітом.
-
Всім привіт! Хто може порадить де можна перекласти документи для подачі на піар? Дякую!
-
Дякую але я маю на увазі тут в Канаді
-
Заповнити з новою позицією, це ок
-
Вище сктнув посилання, все робить онлайн, недорого.
-
Дякую Вам!
22 Jan 2023, 05:40
63189/235337
11 minutes ago