Імміграція до Манітоби
-
В мене така сама ситуація
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, чи потрібна особиста присутність дитини віком 16 років, при продовженні дії паспорту в консула? Чи достатньо когось з батьків ?
-
А що каже офіційний веб сайт дипломатичної установи? Чи ви більше довіряєте рандомному чуваку з телеграм групи?😅 🔗: toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
-
Мені дуже цікаве загальне питання. В нас є можливість подаватися на ПР по спец.потоку,та по SWM у першому випадку потрібно набрати бали,у другому- ні.у першому 4 бали на тест у другому мінімум 5. Ось питання в чому: який напрямок використовували,використовуєте,чи плануєте використовувати ви? Та чому( швидше,простіше,інше) Тобто мені цікава статистика для того щоб прийняти рішення для себе
-
Так, жива черга для продовження.......
-
Так,і завтра буде приймати
-
Мої вітання, а що консул зараз у Вінніпезі?
-
Та в тому то і справа, що стою в черзі до консула на продовження люди кажуть, що треба дитину 16 років особисто. Чи треба її везти і мучити в черзі щоб продовжили паспорт !? Питання до тих хто продовжував на практиці ?
-
Будь ласка напишіть адресу?
-
Так
-
Він і завтра буде?
-
Не треба. На сайті чітко написано. Напишете заяву, як законний представник, за 10 хв консул впише кілька рядків в паспорт укр/анг печать/підпис і все.
-
Дякую. Люди сіють паніку... )))
-
Для імміграції потрібно CLB 4, незалежно яка програма
-
Такі люди, що зробиш... )))
-
Ви в черзі скажіть, що чули десь шо лише хрещені батько/матір можуть звертатися за продовженням паспорту дитині.😂
-
Краще через спецвибірку, якщо є Усі умови Набираєте 60 б і є гроші Тому що у вас не буде привʼязки до роботодавця
-
Різниці у часі розгляду немає
-
Тоді ви самі відповіли на своє питання
-
Я не переймаюся. Работа,та місце подобаються. Але в мене є проблема. Останні майже 8 років я працювала на мого чоловіка. Тобто на його підприємстві. Не номінально,а реально. Дуже стурбована,що це можуть не зарахувати як досвід роботи попередній.
22 Jan 2023, 05:40
63224/235057
about a minute ago