Імміграція до Манітоби
-
Та в тому то і справа, що стою в черзі до консула на продовження люди кажуть, що треба дитину 16 років особисто. Чи треба її везти і мучити в черзі щоб продовжили паспорт !? Питання до тих хто продовжував на практиці ?
-
Будь ласка напишіть адресу?
-
Так
-
Він і завтра буде?
-
Не треба. На сайті чітко написано. Напишете заяву, як законний представник, за 10 хв консул впише кілька рядків в паспорт укр/анг печать/підпис і все.
-
Дякую. Люди сіють паніку... )))
-
Для імміграції потрібно CLB 4, незалежно яка програма
-
Такі люди, що зробиш... )))
-
Ви в черзі скажіть, що чули десь шо лише хрещені батько/матір можуть звертатися за продовженням паспорту дитині.😂
-
Краще через спецвибірку, якщо є Усі умови Набираєте 60 б і є гроші Тому що у вас не буде привʼязки до роботодавця
-
Різниці у часі розгляду немає
-
Тоді ви самі відповіли на своє питання
-
Я не переймаюся. Работа,та місце подобаються. Але в мене є проблема. Останні майже 8 років я працювала на мого чоловіка. Тобто на його підприємстві. Не номінально,а реально. Дуже стурбована,що це можуть не зарахувати як досвід роботи попередній.
-
Тобто ви маєте на увазі,що українські аплікації у всякому разі в пріоритеті?
-
Може українців зараз швидше розглядають
-
Майже усі ці люди подавалися по свм
-
Мені здається,що є. Колега ( вона з Гонконгу) по swmаже рік чекає з часу подачі. А тут в чаті є ті хто вже отримали
-
Саме так Більш того , я по сво чекала на вибірку більше місяця, тому що вона раз на місяць А люди по свм за цей час вже номінації отримали
-
Вітаємо, Alla Milits! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Скажіть,будь-ласка, щоб подаватися на PR треба працювати на будь-якій роботі ,чи займати лише ті посади,що перераховані в Teer category?І full time це мінімум 30 год чи більше?
22 Jan 2023, 05:40
63231/235057
13 minutes ago